Λίγες μέρες μετά τον βανδαλισμό του περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία του Μαραθώνα, άγνωστοι βανδάλισαν και το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στην παραλία της Νέας Μάκρης.

Όπως γράφει η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Δήμου Μαραθώνα σε ανακοίνωσή της:

Στις 30/05/2023 το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ Δήμου Μαραθώνα στην παραλία Νέας Μάκρης, ένα μέρος συζήτησης και διαλόγου μεταξύ συμπολιτών για τα καθημερινά τους προβλήματα, καθώς και για τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας, το όραμα και τις προγραμματικές θέσεις του σοσιαλιστικού κινήματος, βρέθηκε βανδαλισμένο.

Εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ανοίξει τον διάλογο για μείζονα πολιτικά ζητήματα πο αφορούν τον ελληνικό λαό και τώρα δέχεται πυρά τόσο από την προπαγάνδα των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης, που τρομολαγνούν και διαστρεβλώνουν εσκεμμένα τα λεγόμενα αντιπροσώπων του κόμματος, όσο και από τραμπούκους.

Εις μάτην όμως! Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές του συντηρητισμού, που ευνοούν μόνο τους ολίγους! Επανήλθαμε και δυναμώνουμε! Ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ για μια αλληλέγγυα, δίκαιη και σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία θα συνεχιστεί απτόητα!

Προηγούμενο άρθροΤιμητική διάκριση στον δήμο Μαραθώνος για την διαχείριση των αδέσποτων
Επόμενο άρθροΜητέρα είχε τον γιο της «αιχμάλωτο» στο σπίτι για 14 χρόνια – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση