Ένας γερμανικός ποιμενικός υιοθετήθηκε από έναν ακρωτηριασμένο άντρα και αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που άνθρωπος και σκύλος συναντιούνται για πρώτη φορά.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, το αξιολάτρευτο σκυλί ονόματι Κέιν φαίνεται να κάθεται στο πάτωμα, ενώ το χαϊδεύει τρυφερά στην πλάτη ένας κτηνίατρος.

Μόλις πριν λίγο του είχαν ακρωτηριάσει το δεξί μπροστινό του πόδι.

Το συγκινητικό βίντεο συνεχίζεται έναν μήνα μετά, όταν ένας ενθουσιασμένος Κέιν περιμένει στο αεροδρόμιο να φτάσει ο νέος του μπαμπάς.

Πρόκειται για τον 42χρονο Ντέιν Ορόζκο, από το Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που έχασε το πόδι του το 2016.

Σε λίγο, οι δυο τους φαίνονται να κάθονται δίπλα – δίπλα, προτού αρχίσουν να προχωρούν μαζί, ξεκινώντας την καινούρια τους ζωή παρέα.

«Έχασα το πόδι μου το 2016 από μια μόλυνση. Μου επηρέασε τη ζωή με τόσο πολλούς τρόπους. Και καλούς και κακούς. Κυρίως κακούς, γιατί πλέον δεν μπορώ να είμαι ο άντρας που ήμουν» λέει ο Ντέιν.

«Πήγα στο κυνοκομείο απλά για να ρίξω μια ματιά, γιατί ήμουν στεναχωρημένος. Το μόνο πράγμα που στο παρελθόν με έκανε χαρούμενο ήταν τα σκυλιά» λέει ο άντρας.

«Όταν είδα τον Κέιν, αμέσως είπα στον εαυτό μου ότι θα τον πάρω σπίτι. Αμέσως τον ερωτεύτηκα» παραδέχεται ο 42χρονος.

«Και οι δυο μας έχουμε το δεξί μας πόδι ακρωτηριασμένο» λέει ο άντρας.

Ο Κέιν έχασε το πόδι του όταν τον χτύπησε ένα αμάξι, ενώ ζούσε αδέσποτος. Αλλά αυτό δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.

«Μερικές φορές τρέχει λες και έχει και τα τέσσερα πόδια του» λέει ο Ντέιν.
«Πηγαίνουμε μαζί παντού και πάντα είναι μόλις λίγα εκατοστά μακριά μου. Μπορώ να στραφώ σ’ αυτόν κάθε που νιώθω πεσμένος κι αμέσως νιώθω καλύτερα» εξηγεί ο Ντέιν.

«Είμαι χαρούμενος που βρεθήκαμε και μπορούμε να είμαστε πλέον ο ένας το στήριγμα του άλλου» λέει ο 42χρονος άντρας για τον αγαπημένο του φίλο, τον Κέιν.