Γέμισε αστυνομία το κέντρο του Λίβερπουλ, γύρω από τις οδούς Water Street και Dale Street, καθώς όπως φαίνεται αυτοκίνητο έπεσε πεζούς που γιόρταζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League από τους «Reds».

Στις εικόνες φαίνεται μεγάλος αριθμός οχημάτων των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο σημείο. Η αστυνομία του Merseyside επιβεβαίωσε ότι άνθρωποι έχουν χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με αναφορές για ατύχημα με αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζούς».

«Επικοινωνήσαμε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σήμερα, Δευτέρα 26 Μαΐου, μετά από αναφορές ότι ένα αυτοκίνητο είχε πέσει σε πεζούς στην Water Street. Το αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο και ένας άνδρας συνελήφθη. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται επί του παρόντος στη σκηνή», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στο Λίβερπουλ από όλη τη χώρα, ωστόσο οι εορταστικές εκδηλώσεις αμαυρώθηκαν από το γεγονός, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τοπική ώρα.

Βίντεο στο διαδίκτυο έδειχνε την αστυνομία να παρακολουθεί το περιστατικό. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα γνωστό αν κάποιος τραυματίστηκε. To BBC κάνει λόγο πάντως για 3 τραυματίες.

Πηγή: enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΔίκη για το Μάτι: «Οταν καταλάβεις πώς παίζεται το παιχνίδι»
Επόμενο άρθροΤα νεύρα της Μπριζίτ μετά το χαστούκι στον Μακρόν: «Ξεκουμπίσου, χαμένε» (vids)