Τα ράφια μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο «άδειασε» γυναίκα. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, η γυναίκα φαίνεται να αρπάζει προϊόντα από τα ράφια χωρίς ενδοιασμούς και στη συνέχεια να τα βάζει σε ένα μεγάλο σακβουαγιάζ που κουβαλά μαζί της.

«Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς δύο φορές», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο MEGA.

«Πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη», συμπλήρωσε.

«Τις δύο φορές πήρε και έφερε στο ταμείο δύο αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε δύο άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο.

Δεν υπάρχει άλλη καταγγελία για την εν λόγω γυναίκα, αλλά το βίντεο έχει σταλεί στους ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ της περιοχής, ώστε να είναι σε εγρήγορσή σε περίπτωση που εμφανιστεί στα καταστήματα τους.

Προηγούμενο άρθροΛηστεία σε μονοκατοικία στο Μάτι – Κρατούσαν επί 4 ώρες όμηρο την οικιακή βοηθό (vid)
Επόμενο άρθροΠοτέ δεν είναι αργά: 88χρονος πήρε Πτυχίο Πανεπιστημίου χωρίς να κάνει ούτε μία απουσία! (vid)