Πολλά έχουμε ακούσει και διαβάσει αλλά περιστατικό με έγκυο που να γεννά το παιδάκι της και τους γιατρούς να της λένε «πάρτε το πίσω και ξαναγεννάτε σε τρεις μήνες», δεν έχει υποπέσει ποτέ ξανά στην αντίληψή μας. Μάλλον γιατί δεν έχει ξανασυμβεί…

H Jaiden Ashlea αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Tik Tok και όπως εξήγησε αυτή και ο σύζυγός της έμαθαν πολύ άσχημα νέα από τους γιατρούς στον 19ο μήνα της εγκυμοσύνης. Το παιδί που κυοφορούσε διαγνώστηκε με δισχιδή ράχη, μια γενετική διαταραχή του νευρικού σωλήνα.

Οι ελπίδες να επιζήσει ήταν ελάχιστες αλλά ακόμα και αν τα κατάφερνε, θα αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Jaiden δεν το έβαλε κάτω και στην αναζήτηση γιατρού που θα τη βοηθούσε, βρήκε μια ομάδα χειρουργών στο Ορλάντο, που κάνουν επεμβάσεις σε έμβρυα πριν καν γεννηθούν.

Η γυναίκα ουσιαστικά γέννησε με καισαρική, οι γιατροί διόρθωσαν το πρόβλημα στο έμβρυο και το επανατοποθέτησαν στην κοιλιά της μητέρας.

Η Jaiden γέννησε τελικά για δεύτερη (και τελευταία φορά…) έπειτα από 11 εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι…

@jaiden.ashlea Reply to @alexxhailey open fetal surgery explained ♥️ sorry i look so rough I’m still on the hospital! #openfetalsurgery #spinabifida #fetalsurgery #LENOVOJUSTBEYOU ♬ original sound – Jaiden Ashlea