Οι δυο τους εκτός από συνάδελφοι ήταν και πολύ καλές φίλες. Όπως παραδέχεται η Αννέτα Παπαθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire, η Χρύσα Σπηλιώτη της έλεγα πάντα ότι θα έφευγε νέα από τη ζωή. «Της το είχε πει μία τσιγγάνα ότι θα πεθάνει σε δυστύχημα και εγώ την κορόιδευα».

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά το 1988 στην παιδική σειρά της ΕΤ1, «Φώτα, παρακαλώ». Μιλώντας για τη στενή της φίλη, η Αννέτα Παπαθανασίου τόνισε:

«Για την Χρύσα δεν μπορώ να μιλάω. Μου λείπει και την σκέφτομαι συνέχεια. Ειδικά τώρα που γίνεται η δίκη για το Μάτι. Η Χρύσα έλεγε πάντα ότι θα φύγει από τη ζωή σχετικά νωρίς και μετά από ένα μεγάλο ατύχημα. Της το είχε πει μια τσιγγάνα. Την κορόιδευα και τώρα σκεφτόμουνα ότι το είχε σχεδόν προβλέψει»

Στο σπίτι μου έχω μια μεγάλη φωτογραφία που είμαστε οι δυο μας από το έργο ‘Ποιος ανακάλυψε την Αμερική’ και δίπλα ένα ταμπλό με τις κριτικές.

‘Ποιος ανακάλυψε τα… ταλέντα’, έγραφε μια κριτική. Τοτε ήμασταν συγκάτοικοι και το έργο το ήξερα φράση- φράση. Απειρες ήταν οι συζητήσεις μας. Ναι, αυτό μου λείπει, οι πολύωρες κουβέντες μας».

Προηγούμενο άρθροΔίκη για το Μάτι: 10 + 1 πράγματα που δεν έχουμε καταλάβει – Είναι μια δίκαιη δίκη;
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Άγνωστος έστειλε email ότι υπάρχει βόμβα