Μετά τον εκφοβισμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των σχολικών και φοιτητικών του χρόνων, ο Αλέξανδρος κλείστηκε στο σπίτι του για 13 χρόνια, ώστε να μην αντιμετωπίσει ποτέ ξανά μπούλινγκ. Όμως η απειλή θανάτου από την παχυσαρκία ανάγκασε τον Αλέξανδρο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του.

Ο Αλέξανδρος για 13 χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι του λόγω του μπούλινγκ που δεχόταν για το υπερβολικό του βάρος.

Περπατούσε στον δρόμο και είχε την αίσθηση ότι όλοι τον κοίταζαν και τον καταδίκαζαν με το βλέμμα τους υπονοώντας ότι είναι χοντρός.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από το σχολείο, τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να παίρνει γρήγορα βάρος λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής.

Οι συμμαθητές του κατά περιόδους τον έφτυναν και τον χτυπούσαν πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να του ραγίσουν το σαγόνι και πλέον να κάνει έναν ήχο όταν το ανοιγοκλείνει.

Ο μικρός Αλέξανδρος φοβόταν να αντεπιτεθεί και ποτέ δεν είπε στους γονείς του για τα προβλήματά του γιατί θυμόταν την ιστορία ενός παιδιού που παραπονέθηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Το μικρό φοβισμένο αγόρι άρχισε να κάνει πολλές απουσίες στο σχολείο και να σκέφτεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Λόγω του συνεχούς εκφοβισμού και των ξυλοδαρμών ξέσπασε αρχίζοντας να τρώει περισσότερο και στα 17 του ζύγιζε ήδη 149 κιλά.

Ο Αλέξανδρος, σε ηλικία 21 ετών, πέρασε σε μια σχολή όπου αντιμετώπισε ξανά το πρόβλημα του εκφοβισμού.

Αφού αποφοίτησε από τη σχολή του, έμεινε μέσα στο σπίτι του για τα επόμενα 13 χρόνια καθώς ντρεπόταν για την εμφάνισή του, αλλά πήρε ακόμα περισσότερα κιλά.

Σε ηλικία 34 ετών, ο Αλέξανδρος ζύγιζε 190 κιλά και σύντομα το υπερβολικό λίπος άρχισε να πιέζει τη σπονδυλική του στήλη τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ξαπλώσει ανάσκελα.

Τίποτα δεν φαινόταν ότι μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, όμως οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι ίσως να έχανε τα πόδια του και να πέθαινε.

Τότε ένιωσε ότι έγινε ένα «κλικ» στο μυαλό του και το 2017 πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσει ειδική δίαιτα και προπόνηση.

Σύντομα άρχισε να χάνει βάρος, αλλά του πήρε σχεδόν τρία χρόνια σκληρής προσπάθειας για να μπορέσει να χάσει 100 κιλά.

Στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι του για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, αρχικά διστακτικός ότι κάποιος θα το κοιτάξει και θα τον σχολιάσει επικριτικά.

Τώρα ο άντρας προσπαθεί να βρει μια δουλειά, αλλά τα προβλήματα της υγείας του παρεμποδίζουν την επιθυμία του.

Ο Αλέξανδρος άρχισε επίσης να βγαίνει με ένα κορίτσι που τον βοήθησε πολύ στην ψυχολογία του αφού τον αποδέχθηκε όπως είναι.

«Κοιτάζω γύρω μου και αναρωτιέμαι πώς βρήκα τη δύναμη να το κάνω; Είμαι ακόμα σε σοκ. Είχα ήδη δει το καπάκι από το φέρετρο», αναφέρει ο Αλέξανδρος.

ΠΗΓΗsputniknews.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Παναγιώτης – Ραφαήλ θριαμβευτής της ζωής – Απαγγέλει παραμύθι και ραγίζει καρδιές (vid)
Επόμενο άρθρο«Κατσαβιδιασμένη» λοταρία: Δεν έχει κερδίσει κανείς τζακ ποτ εδώ και έξι μήνες!