Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής σε μια γεμάτη βραδιά που έλαβε χώρα στην εξοχική ταβέρνα «Ο Βασίλης». Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, το κέφι περίσσευε και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, παρουσία αρκετών πολιτικών προσώπων.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος αναφέρει:

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπεριδα του συλλόγου με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ έναν-έναν ξεχωριστά για την παρουσία σας δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο εξοχικό κέντρο “Βασίλης” και υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας με “μεγάλα ονόματα” στο δημοτικό τραγούδι όπως ο Θανάσης Βαρσαμάς και ο Βασίλης Αγραφιώτης αλλά και στο νησιωτικό πρόγραμμα η κα Μαρία Βουμβακη.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του συλλόγου Καραχάλιου Μαρία με ένα ζεστό καλωσόρισμα προς τους φίλους/φίλες και αγαπητούς πατριώτες. Ακολούθησε το σβήσιμο της τούρτας με την ευχή να πολλαπλασιαστούν τα χρόνια λειτουργίας και δράσης του συλλόγου μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στη συνέχεια καμαρώσαμε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας. Τα παιδιά μας ντυμένα με παραδοσιακές στολές μας χάρισαν χορούς της πατρίδας μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους : η Υφυπουργός Τουρισμού Κα Ζαχαράκη Σοφία, ο Βουλευτής Κος Οικονόμου Βασίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Κόκκαλης Βασιλης, οΠρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα κος Τσίρκας Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κυπαρισσης Βαγγέλης, Μακρής Δημήτρης, Καραγιάννης Νίκος , Μπουσουλας Γιάννης, Σωτηρίου Βαγγέλης.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Γεωργάτος Μανώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος ΚΔΑΠ Μαραθώνα Λάσκος Αργύρης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Μάκρης Κουλουκουσας Κώστας, Κοινοτικοί Σύμβουλοι Νέας Μάκρης κύριοι Κυριάκος Γιάννης και Σωτηρίου Γιάννης, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα Κος Κλεφτακης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Κος Αγγελής Δημήτρης,Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης Μαραθώνα Κος Βασιλείου Δημήτρης, Πρόεδρος Συλλόγου Καρδιτσιωτων Αττικής Ο Άγιος Θωμάς Μπουκουβάλας Θωμάς, Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γρηγορόπουλου Δέσποινα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης. Όλα τα καταστήματα για την προσφορά τους σε καταπληκτικά δώρα για την ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Ευχαριστούμε τον κ Βασίλη Χωριανόπουλογια την προσφορά του στα τριαντάφυλλα που προσέφεραν κορίτσια του χορευτικου μας στις όμορφες κυρίες.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ευχαριστουμε το ζαχαροπλαστείο «Το Πλέστι» και τον κ Κώστα Κουρέλη τόσο για την προσφορά του στην τούρτα όσο και στο γλυκάκι που κεράσαμε στο τέλος του γεύματος. Ευχαριστούμε το Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΣΤΑΘΗΣ” τον κ Στάθη και Δημήτρη Καραχάλιο για την προσφορά τους για την “ορχήστρα” δίνοντας μας την δυνατότητα να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!

May be an image of 3 people, people standing and indoor

May be an image of cake

Προηγούμενο άρθροΗ ΚΕΔΜΑ βραβεύει τους εθελοντές του 7ου Ημιμαραθωνίου (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο«Ο ήχος των λέξεων – Κοιμήθηκα διαβητικός, ξύπνησα καρκινοπαθής»