Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το ΚΑΠΗ Γραμματικού σε έναν όμορφο και φιλόξενο ισόγειο χώρο απέναντι από το Κοινοτικό Μέγαρο. Τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ του Δήμου Μαραθώνος τελέστηκαν από τον Πατέρα Δημήτριο Φακίνο, με την παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουίζου, του Προέδρου του Νομικού Κοινωνικού Προσώπου του Δήμου κ. Ιάκωβου Αρμάου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κατοίκων της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.

Σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας του νέου ΚΑΠΗ είναι να αποκτήσουν οι κάτοικοι του Γραμματικού ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με εγκαταστάσεις ικανές να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους για ψυχαγωγία, κοινωνική δραστηριότητα, δημιουργική ενασχόληση μέσω οργανωμένων δραστηριοτήτων και πολιτιστικών δράσεων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ιορδάνης Λουίζος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του νέου φιλόξενου χώρου για τους κατοίκους της τρίτης ηλικίας και όλως ιδιαιτέρως την Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κα Φλώρα Τρικαλιώτη. Τον εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χρυσίνας και ο Πρόεδρος κ. Ιάκωβος Αρμάος.

Προηγούμενο άρθροΆρωμα Μαραθώνα στο Παρίσι!
Επόμενο άρθροΜάνατζερ ή Δήμαρχος;