Περισσότεροι από 100 συμπολίτες μας εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν

Στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Μαραθώνος πραγματοποίησε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ιατρική ημερίδα με δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και ενημέρωση για την Οστεοπόρωση. Κατά την διάρκεια της ημερίδας «Οστεοπόρωση η σιωπηλή επιδημία» δόθηκε η δυνατότητα σε περισσότερους από 100 συμπολίτες μας να εξετασθούν και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους.

Υπεύθυνος της οργάνωσης της ημερίδας, που έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Ιατρός Ορθοπεδικός κ. Ανέστης Πιοτόπουλος.

Ενημερωτικές ομιλίες για την οστεοπόρωση έκαναν, πέραν του κ. Πιοτόπουλου, η κα Χριστίνα Κατσαγώνη, Διατροφολόγος, ο κ. Εμμανουήλ Λεμάνης, Φυσικοθεραπευτής και η κα Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».
Ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον στενό συνεργάτη του κ. Ανέστη Πιοτόπουλο, όχι μόνο για την οργάνωση της συγκεκριμένης επιτυχημένης ημερίδας, αλλά και για τη γενικότερη προσωπική του παρουσία και συμμετοχή σε εκδηλώσεις που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.    

Προηγούμενο άρθροO εθελοντισμός, άτυπη εκπαίδευση – σύστημα διαπαιδαγώγης και η κοινωνική προσφορά
Επόμενο άρθροΚΗΠΟ – ΞΕ – ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΑΡΤΙΟΥ