Ευγένιος Ουιτγουέρθ
Εκδόσεις: Καστανιώτη
Παρουσιάζει η Μάρα Σαμαρτζή

«Τα εννιά πρόσωπα του Χριστού» είναι ένα βιβλίο γύρω από τη μυστική αληθινή θρησκεία που κρύβεται πίσω απ’ όλες τις θρησκείες. Είναι μια ιστορία της πορείας και της μύησης ενός υποψήφιου στις απόκρυφες και ιερές μεταφυσικές σπουδές-από τα μυστήρια των Μάγων μέχρι την αρχαία αιγυπτιακή εκπαίδευση του Θεού-βασιλιά.
Αλήθειες της μύησης, σαν κι αυτές που ο δικός μας φιλόσοφος Πλάτωνας δεν τόλμησε ν’ αποκαλύψει στην εποχή του επειδή είχε δεσμευτεί με ιερό όρκο μυστικότητας, έρχονται τώρα στο φως μέσα από μια ιστορία αναζήτησης της θρησκευτικής αλήθειας. Μιας αλήθειας που έμεινε κρυφή για τόσο καιρό, ώστε να φτάσει κάποιος να διακινδυνέψει τη ζωή του για να τη βρει.
«Τα εννιά πρόσωπα του Χριστού» είναι η διήγηση του Ιωσήφ-του-Ιωσήφ, ενός μεσσία που σταυρώθηκε 57 χρόνια π.Χ. Μέσα απ’ αυτή δείχνονται οι μέθοδοι και οι τεχνικές, για ν’ αναπτύξει κανείς τον εσωτερικό, μύστη, Θεό-εαυτό του. Η πιο γλυκιά ερωτική ιστορία που ειπώθηκε ποτέ. Το πιο βαθύ μυστήριο που αποκαλύφθηκε ποτέ. Ο θησαυρός της Σοφίας και της Αλήθειας. Το βιβλίο που «γράφτηκε μόνο του σε 90 μέρες». Ο κήρυκας της αλήθειας πίσω από τις θρησκείες

Προηγούμενο άρθροΣάρωσε το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα στην Καρδίτσα!
Επόμενο άρθροΝέες Κυκλοφορίες DVD