Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν αντιμετωπίζει θύελλα αντιδράσεων μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που την παρουσιάζει να συμμετέχει σε πάρτι, χορεύοντας και τραγουδώντας με φίλους, ενώ δεν μοιάζει να είναι εντελώς νηφάλια.

Η 36χρονη Σάνα Μάριν, πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019, δέχεται εδώ καιρό σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση και αρκετούς Φινλανδούς ότι δεν παρουσιάζει τη συμπεριφορά που αρμόζει στην ηγέτιδα της χώρας, ειδικά στις δύσκολιες συγκυρίες το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα φινλανδικά ΜΜΕ, στο επίμαχο πάρτι η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν ήταν μαζί με τη Φινλανδή τραγουδίστρια και στιχουργό, Άλμα, την αδερφή της Άνα, τον φωτογράφο και influencer Γιανίτα Άουτιο, τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Τίνι Βίκστρεμ, τη μουσικό Ιλόνα Ιλικόρπι, τη ραδιοφωνική παραγωγό Καρολίνα Τουόμινεν, τη στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και τον βουλευτής Ιλμάρι Νούρμινεν.

Ένας από τους διάσημους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας ο Αλέκσι Βαλαβουόρι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: “Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Ορισμένοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Ωστόσο, είναι μια υπεύθυνη ηγέτιδα σε μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτε. Σε παρακαλώ πάρε το δερμάτινο σακάκι σου και παραιτήσου”.

Να τονίσουμε ότι η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν πολλές φορές έχει θεαθεί να έχει επισκεφθεί αρκετά μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες προκειμένου να διασκεδάσει, προκαλώντας κάθε φορά αντιδράσεις. Η συνήθειά της να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις της έχει χαρίσει το παρατσούκλι “Party Sanna”.

Πηγή: thetoc.gr

 

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας είχε να εμφανιστεί στη δουλειά… 4 χρόνια και πληρωνόταν κανονικά
Επόμενο άρθροΟικιακή βοηθός… άδειαζε σπίτια στα νότια προάστια – Βρέθηκαν στο σπίτι της κλεμμένα ρολόγια, βραχιόλια και εικόνες