Ένας άντρας έγινε viral στα social media όταν ανέβασε ένα βίντεο από το μικροσκοπικό διαμέρισμά του των μόλις 9,3 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, για το οποίο πληρώνει νοίκι 950 δολαρίων τον μήνα (περίπου 837 ευρώ).

Η «σπιταρόνα» κατοικείται από τον 31χρονο κωμικό ηθοποιό Ρον Έρβιν και ο νεαρός άντρας αποφάσισε να ανεβάζει το «παλάτι» του στο TikTok, απαντώντας σε έναν άλλον χρήστη που ισχυριζόταν με τη σειρά του ότι μένει στο πιο μικρό σπίτι της πόλης.

«Αυτός ο τύπος έχει ένα στρώμα βασιλικών διαστάσεων στο διαμέρισμά του. Εάν αγόραζα εγώ ένα τέτοιο στρώμα στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη, θα με έλιωνε μέχρι θανάτου» λέει ο Ρον στο βίντεό του, με μια δόση μαύρου χιούμορ.

Στη συνέχεια, ο άντρας κάνει ένα τουρ στο σπίτι του, προκαλώντας μεγάλο σοκ σε αρκετούς χρήστες στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

@ronervin #stitch with @axelwebber #nyc #newyork #newyorkcity #nycapartment ♬ original sound – Ron Ervin

Οπότε, τι μπορεί να χωρέσει μέσα στο μικροσκοπικό διαμέρισμά του;

Μέσα στα 9,3 ολόκληρα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού του, ο Ρον έχει «σφηνώσει» ένα διπλό κρεβάτι και μια συρταριέρα που χρησιμεύει και για γραφείο.

Στην κουζίνα υπάρχει ένα μίνι ψυγείο, μερικές άλλες συσκευές κουζίνας, ένας νεροχύτης κι ένα ντουλάπι στον τοίχο.

Όσο για το μπάνιο, ο Ρον ανέβασε ένα ακόμα βίντεο με το μικρό χώρο του ντους.

@ronervin Reply to @billydilly.q #nyc ♬ original sound – Ron Ervin

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το μπάνιο το μοιράζεται με έναν ακόμα ένοικο στο κτίριο, αλλά το δωμάτιό του παραμένει άδειο για τον περισσότερο καιρό που ο Ρον μένει στο συγκρότημα κατοικιών.