Μια νεαρή κοπέλα από το Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας ανέβασε βίντεο στο ΤikTok, όπου εξηγεί ότι η μητέρα της που είναι διατροφολόγος, κρατάει γεύματα fast food στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιεί. Tο βίντεο της έγινε πολύ πολύ γρήγορα viral με 3.3 εκατ. views.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, το ντουλάπι είναι γεμάτο πλαστικά τάπερ που μέσα τους έχουν διάφορα fast food: «Αυτό είναι το ντουλάπι με τα φαγητά της μαμάς μου, που ποτέ δεν χαλάνε» λέει η νεαρή κοπέλα στο βίντεο. «Η μαμά μου είναι διατροφολόγος, που βοηθάει να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία. Αυτές οι τροφές εδώ είναι υπερ-επεξεργασμένες τροφές που το 80% των Βρετανών καταναλώνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση».

@elifgkandemirStill fancy that burger? 🥴 #fyp #foryoupage #food #foodtiktok #fastfood♬ Jalebi Baby – Official – Tesher & Jason Derulo

Σε άλλο βίντεο η νεαρή εξηγεί τι ακριβώς κάνει η μητέρα της: «Τα συγκεκριμένα γεύματα fast food που βλέπετε έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε το πιο πολύ έχει ηλικία από 1 έως 2 έτη. Tο 80% των Βρετανών τρέφεται μ’ αυτή τη διατροφή, πιθανότατα χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς τρώει. Η αλήθεια ότι μπορείς να φας τα πάντα αλλά με μέτρο, δεν μπορεί το 80% της διατροφής ενός ανθρώπου να αποτελείται από αυτές τις τροφές. Κανένα φαγητό δεν απαγορεύεται, απλά η μητέρα μου προσπαθεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για όσα επιλέγουν να φάνε και έτσι να ζουν πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς».

@elifgkandemirReply to @dgmmgd93 thank you for all of the support! Here’s a bit more info ☺️ #fyp #foryoupage #food #foodlover #fastfood

♬ Jalebi Baby – Dance TikTok – Dj Viral TikToker