Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε σε δημοπρασία μια αποθηκευτική μονάδα που περιείχε βαλίτσες, ελπίζοντας ότι θα περιείχε ανομολόγητους θησαυρούς.

Αντί για τιμαλφή ή αντικείμενα έστω συναισθηματικής αξίας, η οικογένεια από το Όκλαντ, εκμεταλλευόμενη την τάση αγοράς εγκαταλειμμένων αποθηκών μέσω δημοπρασιών έναντι χαμηλής τιμής, αντίκρισε με τρόμο ότι οι βαλίτσες περιείχαν διαμελισμένα πτώματα.

Οι Αρχές δεν απήγγειλαν κατηγορίες στην οικογένεια, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μόλις άνοιξε την πρώτη βαλίτσα και αντίκρισε το αποκρουστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, τουλάχιστον τρεις νεκροφόρες εμφανίστηκαν στην ιδιοκτησία.

«Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε στο Newshub μια γειτόνισσα.

«Για όποιον το έκανε, είναι φρικιαστικό».

Πλέον οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη των βαλιτσών και της αποθηκευτικής μονάδας.

Οι αποθηκευτικές μονάδες συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ή πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται μίνι καύσωνας με 42άρια και αυξημένο κίνδυνο για πυρκαγιές
Επόμενο άρθροΖεφύρι: Αδέλφια έκαψαν το σπίτι του αδελφού τους γιατί δεν τους έδινε λεφτά για ναρκωτικά