Σήμερα, αργά το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 20.00, θα πραγματοποιηθούν στο Λιμανάκι Νέας Μάκρης, τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Tοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμος Μαραθώνα θα τιμήσει τον παλαίμαχο αγρότη κ. Αντώνη Δελησσάβα, όπως αναφέρει και σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κυπαρίσσης.

Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης χορούς και παραδοσιακά τραγούδια από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρινών-Λιβισιανών αντίστοιχα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στο περίπτερο του Δήμου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ωρες Λειτουργίας:

Από τις 15 έως 20 Ιουλίου 2021, 19.00 – 24.00 στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Μάκρης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πρόσκληση Δήμος Μαραθώνος σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Τοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 με ώρα έναρξης 20:00 παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Μάκρης (Λιμανάκι). Κατά διάρκεια των εγκαινίων, Δήμος Μαραθώνος, θα τιμήσει παλαίμαχο αγρότη, Δελησάββα Αντώνη. Καθ' όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ, θα συγκεντρώνοντα τρόφιμα στο περίπτερο του Δήμου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Παραδοσιακοί χοροί από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Nέas Μάκρης. Παραδοσιακά τραγούδια από τον Πολ/κό Σύλλογο Μακρηνών-Λιβισιανών N. Μάκρης Δήμαρχος Μαραθώνος Αντιδήμαρχος 공 Ευάγγελος Κυπαρίσσης Στέργιος Tsiρkas"

Προηγούμενο άρθροΒγήκαν πιστόλια σε ταβέρνα στην Κρήτη – 37χρονος διασωληνωμένος στην Εντατική
Επόμενο άρθροΕίναι επίσημο: Η Ευρώπη θέλει το τέλος βενζίνης και ντίζελ έως το 2035