Μία πολύ όμορφη ιδέα του Παναγιώτη Γκιάλπη εξελίχθηκε σε μια ακόμα ομορφότερη εκδήλωση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Τιμώμενα πρόσωπα τρεις ποδοσφαιριστές που έφτασαν να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας ξεκινήσει από τις ομάδες της περιοχής μας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι Βασίλης Μάντζης (Αστέρας Τρίπολης), Βασίλης Χατζηεμμανουήλ (ΑΕΚ) και Γιώργος Κωνσταντακόπουλος (Κηφισιά) τιμήθηκαν από τον δήμο Μαραθώνα και υπέγραψαν αυτόγραφα σε παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων μας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εμπνευστής της ιδέας Παναγιώτης Γκιάλπης, αναφέρει:΅

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος αφού μετά από σκέψη και πρωτοβουλία μου και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση για την υλοποίηση της το γραφείου αθλητισμου του Δήμου Μαραθώνα και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου αθλητισμου κ ΧΡΥΣΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΜΟΥΣΕΊΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΊΟΥ ΔΡΌΜΟΥ και μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα μια πολύ όμορφη εκδήλωση προς τιμήν τριών σπουδαίων αθλητών που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο της Ελλάδας και είναι γέννημα θρέμμα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαραθώνα, παρουσία των τριών ακαδημιών του ΘΗΣΈΑ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ , ΕΘΝΙΚΟΎ ΛΥΚΕΙΑΣ Ν ΜΑΚΡΉΣ, ΜΆΧΗΣ ΜΑΡΑΘΏΝΑ

Πρόκειται για τους ΜΑΝΤΖΗ ΒΑΣΊΛΗ, ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΊΛΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΌΠΟΥΛΟ ΓΙΏΡΓΟ αθλητές οι οποίοι με τά επιτεύγματα τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την αθλητική οικογένεια του τόπου μας και ιδιαίτερα για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του.

Θά ήθελα να ευχαριστήσω διότι μας τίμησαν με την παρουσία τους τον βουλευτή κ Οικονόμου Βασίλη τον περιφερειακό συμβούλο και συντοπίτη μας κύριο Πολύχρονη Μπαϊρακτάρη τους Αντιδημαρχους Κυπαρίσση Ευάγγελο ,Χρυσινα Αναστάσιο, Στάμο Χρίστο, Λάσκο Κώστα και τον δημοτικό σύμβουλο κ Τσέλιο Χρίστο.

Ακόμα ευχαριστώ τους τεχνικούς διευθυντές των ακαδημιών Θησέα κ Τσελιο Γιάννη, εθνικού Λυκειας κ Ζορμπά Απόστολο και της Μάχης Μαραθώνα κ Καλοφουση Λουκά για την όμορφη παρουσία τους.

Την κυρία Ρένα Σπανού και τον Αντιδήμαρχο κ Κυπαρίσση για την άψογη συνεργασία τους, τά ζαχαροπλαστεία “πλεστι” “Συριανός” και το κατάστημα “Άνοδος” για τίς ευγενείς χορηγίες καθώς και την τηλεοπτική εκπομπή “soccer goal” τού Δημήτρη Γκουγκαρη για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ως απλός στρατιώτης και έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη τών αξιών που προάγουν και αναδεικνύουν τον τόπο μας, δηλώνω πάντα ΠΑΡΏΝ.

Προηγούμενο άρθρο4 πρωτότυπες ιδέες για να διασκεδάσετε με την παρέα σας στο σπίτι
Επόμενο άρθροΚαιρός: Μικρή ανάσα σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα πριν τους 41 βαθμούς της Τρίτης