Η ασέβεια και η ύβρις προς τους νεκρούς στο Μάτι, τους εγκαυματίες και όλους όσοι προσπαθούν να συνέλθουν ψυχολογικά από τη φονικότερη τραγωδία στην Ιστορία του ελληνικού κράτους, συνεχίζονται προκλητικά.

Ο άνθρωπος που ήρθε, είδε τον όλεθρο να πλησιάζει και απήλθε άπραγος, παίρνει προαγωγή, σε ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που προφανώς και αποτελεί τεράστια πρόκληση. Ο λόγος για τον Χρήστο Λάμπρη που προάγεται, γίνεται αντιστράτηγος και αναλάμβάνει πλέον ρόλο επιτελάρχη στο Πυροσβεστικό Σώμα παρότι υπόδικος!

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Οικονομίδη στο Act4Mati

Κι ενώ ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει επίσημο δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα των κρίσεων στην Πυροσβεστική, πάνω από μία εβδομάδα μετά τη σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ που όρισε τον νέο Αρχηγό, Επιτελάρχης γίνεται ο αντιστράτηγος πλέον, Χρήστος Λάμπρης, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για τη Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη για την κακοκαιρία, που αναρτώ.

Αυτός που έφυγε στις 17:30 από τον τόπο του εγκλήματος, ο εναέριος συντονιστής του ελικοπτέρου Φλόγα 1, τα μάτια και τα αυτιά του Πυροσβεστικού Σώματος, την πιο κρίσιμη ώρα για τις τύχες των ζωών μας. Επέλεξε, δεν αναγκάστηκε όπως υποστηρίζει, διότι είχε καύσιμα για τουλάχιστον 40 λεπτά πτήσης ακόμα, να μας εγκαταλείψει στο θάνατό μας, για να αποφύγει τις ευθύνες για τις οποίες έχει ορκιστεί και πληρώνεται, τώρα και με το παραπάνω.

Αυτός για τον οποίο έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό, η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αλλά και η Ηγεσία της Πυροσβεστικής ότι είναι αθώος, αντικαθιστώντας πλήρως την Δικαιοσύνη.

Τον προάγουν σε Αντιστράτηγο, και του δίνουν την ηγετική θέση του Επιτελάρχη, αυτόν που θα κάθεται από αναβαθμισμένη θέση ισχύος, δύο μέτρα πίσω από την πλάτη του υφισταμένου του, ΉΡΩΑ Δημήτρη Λιότσιου την ώρα που θα καταθέτει, από την ερχόμενη Τρίτη, σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που ονομάζουμε δίκη, γνωρίζοντας δε με τον πιο απόλυτο τρόπο, από το στόμα του πρώην Υπαρχηγού και μετέπειτα Αρχηγού Ματθαιόπουλου, πώς “παίζονται τα παιχνίδια στην Ελλάδα”

Και μετά μου λέτε να έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική “Ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη; Πώς να έχω όταν την αντικαθιστούν και αποφασίζουν άλλοι γι αυτήν; ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν θα το βάλουμε κάτω, αυτή η υπόθεση και η ξεφτίλα τους μαζί, θα γίνουν παγκόσμιο θέμα είτε το θέλουν, είτε όχι.

Η Δικαιοσύνη δεν γνωρίζει σύνορα. Οι Νεκροί μας και όλοι εμείς που μείναμε πίσω δεν είμαστε ηλίθιοι, ούτε παιδάκια. Οι αποφάσεις τους και η ΝΤΡΟΠΗ όλη δική τους!

Προηγούμενο άρθροΗλικιωμένος πλήρωνε για 10 χρόνια τα φάρμακα άλλων και το έμαθαν μόνο όταν πέθανε
Επόμενο άρθροΑπίστευτο θράσος: Διαρρήκτες άνοιξαν μονοκατοικία με συναγερμό και σκυλιά στη Νέα Μάκρη