Το 2023 ο 26χρονος AK από την Ινδονησία γνώρισε μέσω Instagram την συνομήλικη του Adinda Kanza. Δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι και μετά από σχεδόν έναν χρόνο παντρεύτηκαν.

Ωστόσο, μόλις δώδεκα ημέρες μετά τον γάμο ο ΑΚ βρέθηκε μπροστά σε μία αποκάλυψη σοκ: η σύζυγός του ήταν στην  πραγματικότητα ένας άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα!

Όσο καιρό το ζευγάρι συναντιόταν πριν τον γάμο, η νεαρή και ντροπαλή Adinda υποδεχόταν τον αγαπημένο της ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια και με καλυμμένο όλο το κεφάλι και το πρόσωπό της με το παραδοσιακό μουσουλμανικό niqab .

Ο 26χρονος ήταν τόσο ερωτευμένος που δεν υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

Ο γάμος έγινε τον περασμένο Απρίλιο, χωρίς συγγενείς της νύφης, καθώς όπως είπε στον γαμπρό η μητέρα της είχε πεθάνει και ο πατέρας της το είχε σκάσει.

Μετά τον γάμο ο 26χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει καθώς η αγαπημένη του δεν προχωρούσε στην… εκπλήρωση των συζυγικών καθηκόντων της.

Ισχυριζόταν για 12 μέρες είτε ότι είναι «αδιάθετη» είτε ότι είχε πονοκέφαλο, αποφεύγοντας να κάνει σεξ με τον ΑΚ.

Τελικά, στα μέσα Απριλίου, ο ΑΚ με τους γονείς του ανακάλυψαν ότι οι γονείς της Adinda ζουν και όταν τους εντόπισαν έμαθαν ότι δεν έχουν κόρη αλλά γιο, τον E, ο οποίος άρχισε να μεταμφιέζεται σε γυναίκα το 2020.

Επρόκειτο για έναν απατεώνα, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες απάτης που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

ΠΗΓΗpride.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμητρα Τσεβά: Ο κόσμος έχει πάθει πανικό με το θέμα των ακαθάριστων οικοπέδων
Επόμενο άρθροΝέα Μάκρη – Άγιος Εφραίμ: Κατατέθηκε ο φάκελος για την Αγιοκατάταξη της Γερόντισσας Μακαρίας