Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μακελειό με τέσσερις νεκρούς που σημειώθηκε χθες στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων που επικαλείται το Mega, ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης του τριπλού φονικού είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του. Σε αυτόν τον λογαριασμό έχουν μπει 1.5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Mega, έχει 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτά είχαν ενταχτεί τα 50.000 ευρώ αποζημίωσης από την απόλυση.

Αυτό άλλωστε επισημαίνεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ναυτιλιακή εταιρεία, στην οποία επισημαίνεται «όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το Mega, το σπίτι που έμενε ο δράστης, το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση, σύμφωνα με παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στο Σπύρο Καρνέση.

Όσον αφορά τα όπλα που είχε μαζί του ο 76χρονος είναι πολλών δεκαετιών και οι Αρχές θωρούν πως τα πήρε από το σπίτι στους Πεταλιούς και είναι αδήλωτα.

ΠΗΓΗenikos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου»: Όταν ο Αλ Καπόνε ξεκλήρισε την αντίπαλη συμμορία στο Σικάγο
Επόμενο άρθροΗ μεγαλύτερη οδική γκάφα στον κόσμο έχει γίνει σε κόμβο και κόστισε 24 εκατ. ευρώ