Τα διαδικτυακά ραντεβού κρύβουν παγίδες, κάποιες φορές μάλιστα το προφίλ του ανθρώπου με τον οποίο μπορεί να φλερτάρουμε δεν είναι καν υπαρκτό. Στην περίπτωση όμως ενός άντρα από την Ολλανδία, η κατάσταση έφτασε στα άκρα. Ήταν το 2016 όταν ο 41χρονος τότε Alexander Pieter Cirk πέταξε από την πατρίδα του στην Κίνα για να γνωρίσει, επιτέλους, τη διαδικτυακή σύντροφό του, μια 26χρονη που γνώριζε, απλά με το όνομα Zhang.

Όταν όμως ο Cirk έγραψε στην Zhang ότι έρχεται να τη συναντήσει, εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τον πίστεψε. «Η ερωτική σχέση μας είχε προχωρήσει, αλλά τον τελευταίο καιρό μου φερόταν κάπως απότομα» φέρεται να είπε εκείνη σε τοπικό μέσο. «Μια μέρα, εντελώς ξαφνικά, μου έστειλε μια φωτογραφία με αεροπορικά εισιτήρια και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Μετά δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου».

Η Zhang ισχυρίστηκε ότι εκείνες τις μέρες είχε προγραμματίσει να κάνει μια πλαστική επέμβαση σε άλλη πόλη και είχε κλειστό το κινητό της, οπότε δεν υπήρχε τρόπο ο ιπτάμενος Ολλανδός να επικοινωνήσει μαζί της. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος δεν τα παράτησε. Για την ακρίβεια, περίμενε δέκα μέρες στο αεροδρόμιο, με την ελπίδα να φανεί το online αμόρε του.

Τελικά, ο άτυχος άντρας περισυλλέχθηκε εξαντλημένος από το αεροδρόμιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όταν η Zhang ανάρρωσε από την πλαστική επέμβαση, υποστήριξε ότι θα ήθελε να συνεχίσουν το ειδύλλιό τους, αλλά το πουλάκι είχε πετάξει: Ο Cirk είχε επιστρέψει στη χώρα του. Μάλλον δεν ήταν γραφτό τους, τελικά, να είναι μαζί.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροSeneca Medical Group: O σύμμαχός σου στη μάχη κατά της τριχόπτωσης
Επόμενο άρθροΞεπέρασε τα ανθρώπινα όρια: Έζησε στο σκοτάδι σε σπηλιά βάθους 70 μέτρων για 500 ημέρες (vid)!