Ένα άρωμα με μυρωδιά… αίματος, περιττωμάτων και ιδρώτα φορούσε ο Τζουντ Λο στα γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Firebrand», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο φεστιβάλ των Καννών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Daily Mail, προ λίγων ημερών ο γοητευτικός ηθοποιός και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας κλήθηκαν να συμμετέχουν σε συνέντευξη Τύπου για την προώθησή της, στο πλαίσιο του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Εκεί ο 50χρονος Λο προχώρησε σε αποκαλύψεις για το πώς κατάφερε να μπει στο… πετσί του ρόλου του στην ταινία «Firebrand», όπου ενσαρκώνει τον βασιλιά Ερρίκο Η΄ της Αγγλίας, με τη βοήθεια ενός αρώματος.

Επιστρατεύτηκε ειδική αρωματοποιός που «φτιάχνει υπέροχα αλλά και απαίσια αρώματα»

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα της ταινίας φορούσε ένα ειδικά φτιαγμένο άρωμα για να «μπει» στον ρόλο του, φτιαγμένο από «αίμα, περιττώματα και ιδρώτα», το οποίο -όπως ήταν αναμενόμενο- βρωμούσε.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το «απαίσιο άρωμα» φτιάχτηκε κατά παραγγελία, καθώς «Διάβασα αρκετές ενδιαφέρουσες μαρτυρίες ότι μπορούσες να μυρίσεις τον Ερρίκο από τρία δωμάτια μακριά. Το πόδι του είχε σαπίσει τόσο άσχημα. Το έκρυβε αλείφοντάς το με ροδέλαιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε μεγάλο αντίκτυπο αν μύριζα απαίσια».

Για τη δημιουργία του φρικτού αρώματος, επιστρατεύτηκε μία ειδική αρωματοποιός, η οποία -κατά τον Τζουν Λο- «φτιάχνει υπέροχα αλλά και απαίσια αρώματα».

«Με κάποιο τρόπο βρήκε αυτή την εξαιρετική ποικιλία αίματος, περιττωμάτων και ιδρώτα. Αρχικά, το χρησιμοποίησα πολύ διακριτικά. Αλλά στη συνέχεια έγινε μια γιορτή ψεκασμού», συνέχισε την περιγραφή του ο γνωστός ηθοποιός.

Από την πλευρά του και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Καρίμ Αϊνούζ, παραδέχτηκε ότι η χρήση του αρώματος ήταν αποδοτική, λέγοντας ότι: «Όταν ο Τζουντ Λο μπήκε στο πλατό, ήταν απλά φρικτό».

Προηγούμενο άρθροΈξι ιδανικά γυναικεία κουρέματα για το καλοκαίρι που έρχεται
Επόμενο άρθροΑπάντηση στο μεγάλο ερώτημα: Γιατί ο καφές μας στέλνει τουαλέτα