Κύριε Διευθυντά,

Συνελήφθη, λοιπόν, η κα Καϊλή, ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, κατηγορούμενη για διαφθορά και μαύρο χρήμα. Άξιο κι από τα πλέον προβεβλημένα τέκνα των λεγόμενων «ακροκεντρώων», όπως πλέον αποκαλούνται.

Άνθρωποι πίσω από προοδευτική βιτρίνα, γαντζωμένοι από χρόνια στους αρμούς της εξουσίας, έχουν απλωθεί σε όλους τους χώρους, πολιτικής, δημοσιογραφίας, δημόσιας διοίκησης.

Μιλούν ωραία για επενδύσεις κι εννοούν απευθείας αναθέσεις, ομνύουν στις μεταρρυθμίσεις κι εννοούν βόλεμα, σηκώνουν το δάκτυλο σε κάθε τι λαϊκό που θεωρούν ξεπερασμένο, είναι ελιτιστές που πιστεύουν ότι ο λαός τούς χρωστάει. Κι όταν η συνταγή αποτυγχάνει, φταίνε οι τεμπέληδες οι Έλληνες και η χώρα που δεν θέλει να πάει μπροστά. Γεννήθηκαν πολιτικά στις παλιότερες εποχές της ευζωΐας, αλλά γιγαντώθηκαν ως προοδευτικό αντίβαρο στον άκρατο λαϊκισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι σακούλες, το μαύρο χρήμα, η μεγάλη ζωή και τα μεγάλα λόγια, το σηκωμένο δάκτυλο που συνήθως είναι βουτηγμένο στο μέλι, είναι μέρος της κοσμοθεωρίας τους.

Γι’ αυτό και δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλο έκπληκτοι, που έπεσαν από τα σύννεφα. Ε, που να φανταστούν ότι μπορεί να συλληφθεί κάποιος έχοντας πάρει μίζες!

Άντε τώρα να εξηγήσει η Εύα στους Βέλγους ότι το μαύρο χρήμα είναι σύνηθες και φυσιολογικό στην Ελλάδα και δεν τιμωρείται.

Ελπίζω, πάντως, ότι θα εκδοθεί και θα δικαστεί στην Ελλάδα. Εδώ το σκάνδαλο θα γίνει σκευωρία, τα λεφτά θα χαρακτηριστούν αδιευκρίνιστα, η ίδια θα απαλλαχθεί με βούλευμα και το ανάθεμα θα πέσει στις βελγικές Αρχές.

Άσε που θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι τα λεφτά που βρέθηκαν στην κατοχή της ήταν από το στοίχημα που έπαιξε να φτάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ το Μαρόκο!

Πάντως, εσείς που κατηγορείτε το Κατάρ για εργασιακά δικαιώματα, άμα βρείτε άλλον εργοδότη να δίνει χαλαρά 600 χιλιάρικα σε συνεργάτη, να μου το πείτε…

Απορία: Όταν ψηφίζουμε μια όμορφη, έναν ηθοποιό, έναν ποδοσφαιριστή, μια τηλεπερσόνα ή ένα μαϊντανό γενικά, μόνο και μόνο λόγω αναγνωρισιμότητας, δεν έχουμε κι εμείς ευθύνη;

Πάντως, άτιμο πράγμα η απληστία. Κάποιοι θέλουν τα πάντα από κάτι. Άλλοι κάτι απ’ όλα. Το κακό είναι όταν τα θέλεις όλα απ’ όλα.

Φοβερός ο Ανδρουλάκης. Χρεώνει το μέχρι προχθές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ!

Αν το Predator κόστισε 7 εκατ. ευρώ και κάποιος τα έδωσε για να ακούει Μπαλατσινού και Κικίλια, πάμε για νέα χρεοκοπία.

Οι φιλοκυβερνητικοί λένε «επισυνδέσεις», οι αντικυβερνητικοί «υποκλοπές», οι υπόλοιποι «παρακολουθήσεις».

Αν υποθέσουμε ότι παρακολουθούνται οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ο Τούρκος τι παραπάνω θα έκανε δηλαδή;

Αν ένας Υπουργός σε μια αφρικανική χώρα αποδεικνύεται ότι παρακολουθείται από Υπηρεσία που προΐσταται ο Πρόεδρος, θα έβγαινε ποτέ να πει ότι δεν έχει καμία ευθύνη ο Πρόεδρος;

Ανήσυχος, λέει, ο Νίκος Δένδιας από το μήνυμα που έλαβε από τον Πρωθυπουργό για τη γιορτή του: «Χρόνια πολλά 503c μου. Να χαίρεσαι τη γιορτή σου».

Μετά το εορταστικό καλάθι, ο δαιμόνιος Υπουργός Αναπτύξεως, Άδωνις, σχεδιάζει και το καλάθι του Άη Βασίλη για τις αγορές παιχνιδιών για τα παιδιά. Όπως δήλωσε ο Υπουργός μας, όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν στείλει το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου! Και πρόσθεσε ότι τα τέκνα των ψηφοφόρων της παράταξης είναι λογικό ότι θα έχουν προτεραιότητα στη διανομή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος ν’ αγοράσει από την Τράπεζα το δάνειό μου στο 7% της αξίας του, κι αυτός ο κάποιος να μην είμαι εγώ.

Δεν υπάρχει, πλέον, αστυνομική βία στην Ελλάδα, λέει, η κα Άννα Διαμαντοπούλου. Εδώ που τα λέμε, ούτε Άννα Διαμαντοπούλου υπάρχει πλέον.

Εντολή να στοχεύουν πάντα στο κεφάλι, μήπως πετύχουν ποτέ τα λάστιχα, έδωσε στους αστυνομικούς ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πέθανε ο 16χρονος που πυροβολήθηκε από αστυνομικό για 20€. Για πολλούς ήταν Ρομά.
Για μας ήταν παιδί…

Κατά τ’ άλλα, το τουρκικό πλοίο το έφερε ο αέρας στο Αιγαίο, το πρωθυπουργικό ελικόπτερο δεν μπόρεσε να πάει στην ελληνική μειονότητα στην Αλβανία λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Είναι φανερό ότι ο καιρός δεν είναι με το μέρος μας, ως χώρα.

Πήγε κι ο Αλέξης στην Πέλλα και τους είπε για τους παγετώνες που καταστρέφουν τις καλλιέργειές τους, αποφεύγοντας ν’ αναφέρει τα μαμούθ που τους τρώνε τη σοδειά!

Σάλος με τον πρωθυπουργό που αποχώρησε από τη Βουλή, χωρίς να απαντήσει στον Τσίπρα. Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός είχε ήδη συμπληρώσει το οκτάωρό του όταν αποχώρησε από τη Βουλή!

“It’s not coming home” και πάλι. Πάντως, πρώτα έστειλε την μπάλα “home” ο Κέιν στο πέναλτι και λίγο αργότερα ξεκίνησαν για εκεί κι οι παίχτες.

Η στήλη εύχεται σε όλους καλές και χαρούμενες γιορτές. Χαρείτε τώρα με το πνεύμα των Χριστουγέννων, γιατί θα κλαίτε μετά όταν θα έρθει… το ρεύμα των Χριστουγέννων..

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη ληστεία σε κατάστημα της Rolex στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΧτύπημα α λα Ροζ Πάνθηρας – Έτσι έγινε η ληστεία στο κατάστημα της Rolex