Πολύς λόγος έχει γίνει από το Σάββατο για τους νέους υπόγειους κάδους που τοποθέτησε ο δήμος Μαραθώνα και το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε εξαιτίας της βροχόπτωσης.

Στην περιοχή του Ζούμπερι οι καινούργιοι κάδοι σηκώθηκαν με αποτέλεσμα μερίδα κατοίκων να εκφράσει δυσαρέσκεια στο social media.

Η MP επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Τουρισμού και υπεύθυνο για θέματα ανακύκλωσης Νίκο Καραγιάννη και όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του, ούτε κακοτεχνία υπήρξε, ούτε λανθασμένη μελέτη, ούτε προχειρότητα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Η απάντηση γι αυτό που συνέβη το Σάββατο είναι πάρα πολύ απλή. Η δουλειά δεν είχε ολοκληρωθεί. Οφείλουμε να ακούμε τους εργολάβους και να πηγαίνουμε βάσει του σχεδιαγράμματος που προτείνουν. Ο εργολάβος, λοιπόν, μας είχε ενημερώσει ότι πρώτα θα τοποθετηθεί ο κάδος ως έχει, γιατί θα πρέπει να ‘κάτσει’ το χώμα και θα πρέπει να δούμε και πώς θα διαμορφωθεί το έδαφος σε περίπτωση βροχής», τονίζει και συνεχίζει:

«Ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστούν οι εργασίες σήμερα και πράγματι πήγε εκεί συνεργείο και έριξε χαλίκι. Οι κάδοι ‘αλφαδιάστηκαν’ και αύριο θα τσιμενταριστούν για να παραδοθούν στην τελική τους μορφή. Δεν υπάρχει περίπτωση με τους κάδους σωστά τοποθετημένους και την εργασία τελειωμένη, να δείτε ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον. Άλλωστε μπήκαν για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και όχι δυσκολότερη».

Προηγούμενο άρθροΔίκη για Μάτι: «Γιατί γιαγιά ούτε μία Πυροσβεστική;»
Επόμενο άρθροΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων την Παρασκευή για τους δικαιούχους του δήμου Μαραθώνα