Αναγνωρίζοντας τις σημαντικές δράσεις που έκανε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Marathon Art Festival, ιδιαίτερα σημαντικοί Καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Άγγελος (Παναγιώτου), ο Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Η Κάτια Βαρβάκη, ο Πέτρος Ζουμπουλάκης, οι Ιωάννης και Φίλιππος Κούτρικας, η Κατερίνα Μαρούδα, ο Θόδωρος Πανταλέων, ο Βαγγέλης Ρήνας, ο Μανόλης Χάρος και ο συντοπίτης μας Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, πλαισίωσαν την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Διεθνούς Μαραθωνίου Κέντρου Εικαστικών Τεχνών (ΔΙ.ΜΑ.ΚΕΤ).

Ο Marathon Art Festival και το Διεθνές Μαραθώνιο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών (ΔΙ.ΜΑ.ΚΕΤ), χάρις στην γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη μερικών φίλων και του ΣΥΡΙANOSSWEETS, θα στεγάζονται σε ειδικά διαμορφωμένη Αίθουσα επί της οδού Λιβισίου 13, στη Νέα Μάκρη.

Το ΔΙ.ΜΑ.ΚΕΤ., θα διοργανώνει Εικαστικές Εκθέσεις, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Προγράμματα Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Χαρακτικής, Γλυπτικής, με τη συμμετοχή αρκετών από τους παραπάνω πολύ σημαντικούς Δημιουργούς, καθώς επίσης και θα διοργανώνει ημερίδες, επιστημονικές διαλέξεις για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης της αίθουσας, οι παραπάνω ιδιαίτερα σημαντικοί Καλλιτέχνες, θα τιμήσουν με έργα τους τα εγκαίνια του ΔΙ.ΜΑ.ΚΕΤ., με την διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης. Να σημειώσουμε εδώ, ότι η παρουσία και συμμετοχή παρόμοιων πολύ σημαντικών δημιουργών στην Ομαδική Έκθεση, θα αποτελέσει από μόνη της, ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτισμικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή μας.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας, θα σας γνωστοποιήσουμε τόσο την ημερομηνία των εγκαινίων της Έκθεσης, όσο και την έναρξη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

mail@marathonartfestival.gr

Μάριος Αρμάος 6978051217

Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, 6974742742

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα το βράδυ της Παρασκευής
Επόμενο άρθροΟκτώ χρόνια κάθειρξη στον Φιλιππίδη, αλλά παραμένει ελεύθερος με αναστολή