Επίθεση από δύο σκυλιά δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Ραφήνα μια γυναίκα η οποία είχε βγάλει βόλτα το δικό της σκυλί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η επίθεση σημειώθηκε στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα και το θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση:

Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχτηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα -άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους- προκάλεσαν σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΟι Πολιτιστικές Απόπειρες φέρνουν στη Νέα Μάκρη το Σάββατο 30/03 τη μπάντα Poureintzers
Επόμενο άρθρο«Βροχή» τα τηλεφωνήματα απατεώνων σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα – Πήραν 1.300 ευρώ από ηλικιωμένη