Κέφι, γλέντι, χορός και πολλά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής στο σαββατιάτικο ραντεβού του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «O Άγιος Θωμάς» στον Τσέλιγκα (Νέα Μάκρη) για την ετήσια χοροεσπερίδα.

Η γιορτή έγινε παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα, των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βλάχου & Βασίλη Οικονόμου, των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Πέππα & Θανάση Αυγερινού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος Κώστα Τσίρκα, του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Μανώλη Γεωργάτου, των Αντιδημάρχων Βαγγέλη Κυπαρίσση, Χρήστο Στάμου, Γιώργου Ζορμπά, Βαγγέλη Σωτηρίου και Τάκη Μακρή, του πρώην Βουλευτή Κώστα Κατσίκη, του πολιτευτή και πρώην Προέδρου μας Λάζαρου Καραούλη, του πολιτευτή του Κινάλ Νικόλαου Σμέρου, του Προέδρου Ηπειρωτών Δημήτρη Βασιλείου, του προέδρου Καρυάς Ελευθέριου Μπουκουβάλα, του Προέδρου Ανθηρού Νικόλαου Μερεντίτη, της προέδρου του Πολιτιστικού κέντρου Βαρνάβα Όλγας Φωτίου, του προέδρου της Μάχης Μαραθώνα καθώς και των εκπροσώπων του Υπουργού Στέλιου Πέτσα και του Βουλευτή Γιώργου Κωτσού.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν ενεργοί οι σύλλογοι της περιοχής καθώς αποτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η ζωντανή ορχήστρα κράτησε το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το παιδικό τμήμα χορού του συλλόγου μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς για την παρουσία σας, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, την ταβέρνα «Τσέλιγκα» για την φιλοξενία και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φετινό Καλοκαίρι με πολλές… εκπλήξεις!

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Δαγκλής: Ο «Αντεροβγάλτης των Αθηνών» που σκότωνε ιερόδουλες για να εκδικηθεί τη μητέρα του
Επόμενο άρθροΔιαιτητής έδωσε για πρώτη φορά «λευκή κάρτα» σε αγώνα ποδοσφαίρου – Τι σημαίνει (vid)