Τον είχαμε συνηθίσει στα γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών από τα γήπεδα έκανε το άλμα στην πολιτική πρώτα με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και μετά στη ΝΔ επί προεδρίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η συνέχεια όμως βρήκε τον πρώην ποδοσφαιριστή να δέχεται το ένα οικονομικό χτύπημα μετά το άλλο. Στα 45 του χρόνια είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα να χάνεται λόγω οφειλών.

Το σπίτι του Γιώργου Ανατολάκη βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια αντί του ποσού των 500.000 ευρώ. Μάλιστα, το χρέος του πρώην βουλευτή προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει ότι ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Ο Ανατολάκης προκειμένου να καλύψει τα χρέη του αναγκάστηκε να τα αλλάξει όλα στη ζωή του. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα», ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σήμερα εργάζεται ως κούριερ στη Θηβών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφού έχασε τα πάντα δουλεύει σήμερα ως κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών προσπαθώντας να σταθεί όρθιος οικονομικά.

Από τον Ολυμπιακό και τη βουλή κούριερ: Η νέα ζωή του αγνώριστου Γιώργου Ανατολάκη που τα έχασε όλα (Pic)