Οι κατασκηνωτές σε μια τοποθεσία κάπου στη Μποτσουάνα είχαν μια πιο κοντινή συνάντηση με την άγρια φύση από ό,τι επρόκειτο, αφού ένα τεράστιο αρσενικό λιοντάρι πέρασε μέσα από το κάμπινγκ τους – πλησιάζοντας σε απόσταση ενός μέτρου τους έκπληκτους επισκέπτες του σαφάρι.

«Τα λιοντάρια μπαίνουν στις κατασκηνώσεις απροειδοποίητα και με απόλυτη σιωπή, όπως συνέβη και σε εμάς», δήλωσε ένας άγνωστος βιντεολήπτης για τη «μοναδική στη ζωή» θέαση, η οποία βιντεοσκοπήθηκε στις 8 Μαΐου σε ένα φυσικό καταφύγιο στο Kgalagadi, όπως αναφέρει το Storyful.

Στα πλάνα που δημοσίευσε η nypost, φαίνεται το λιοντάρι να απομακρύνεται στους θάμνους και στη συνέχεια να επιστρέφει. Κάποια στιγμή, το αιλουροειδές ρίχνει κατά λάθος ένα μπουκάλι από το τραπέζι.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το λιοντάρι να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από τους επισκέπτες, πριν τους ρίξει ένα ανατριχιαστικό βλέμμα – και στη συνέχεια να εξαφανίζεται στην άγρια φύση.

Ένας από τους κατασκηνωτές είπε ότι είχαν συμφωνήσει πριν από το ταξίδι ότι αν είχαν μια τέτοια συνάντηση με αρπακτικό ζώο, «δεν θα έτρεχαν να φύγουν τρέχοντας, καθώς αυτό θα εξαγρίωνε τα ζώα».

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Τρίτο συμπόσιο ζωγραφικής» από το Marathon Art Festival
Επόμενο άρθροΖητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης στη Νέα Μάκρη