Αν σας κέρδισε ο τίτλος (που λογικά σας κέρδισε) και πατήσατε κλικ, πρόκειται να διαβάσετε την είδηση της χρονιάς. Που πανάθεμα και αν μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποια κατηγορία πρέπει να τη βάλουμε. Ελλάδα, ψυχαγωγία, περίεργα, όλα τα παραπάνω ή και τίποτε από αυτά…

Η ιστορία μας εκτυλίχθηκε στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας παρέα με τον Σάκη Ρουβά. Τίγκα κόσμος, ο Μάστορας βγαίνει στη σκηνή ορεξάτος μια και έχασε μερικές βραδιές λόγω προβλήματος υγείας.

Κάποια στιγμή εκεί που τραγουδά και τα δίνει όλα, αναγκάζεται να διακόψει καθώς ένας από τους θαμώνες έχει σχεδόν καβαλήσει τη σκηνή, κάτι φαίνεται να ψάχνει και κάνει διάφορα… περίεργα.

Ζητώντας εξηγήσεις, άκουσε μια δικαιολογία που θα ήταν η τελευταία που θα περίμενε. «Έχασα την κάλτσα μου και την ψάχνω…».

«Ποια κάλτσα; Δηλαδή σταματάς το πρόγραμμα για να πάρεις τι ρε φίλε; Τι κάνεις τον τροχονόμο τόση ώρα; Ήρθαμε να ακούσουμε εσένα; Ποια κάλτσα ρε μ@λ@κα; Ποια κάλτσα, τι θες; Ποια κάλτσα; Είναι δυνατόν ρε φίλε;» του απάντησε ο Μάστορας και άδικο δεν είχε…

Προηγούμενο άρθροΈφαγε 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες γιατί πίστευε ότι ο ψευδάργυρος βοηθά στο bodybuilding
Επόμενο άρθροΤέμπη: Συγγενείς θύματος διεκδικούν αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ από την Hellenic Train