Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ήταν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star», όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Asia Express, από το οποίο αποχώρησαν.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε μίλησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το πώς έσμιξαν ξανά.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά για μένα. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του έγινε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε στη συνέχεια: «Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και τα τρία παιδιά από το World Party, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω».

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στη Ρόδο: «Έτσι έκανα τους τέσσερις φόνους» – Η φρικιαστική ομολογία της οικιακής βοηθού
Επόμενο άρθροΗ Τζάνετ που έγινε Μάρω και το σπίτι της αγάπης στο Γαλάτσι