Έφυγε χθες από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, η οποία είχε αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ως Ειρήνη Χαρίτου στη θρυλική τηλεοπτική σειρά “Τρεις Χάριτες”.

Οι “Τρεις Χάριτες” μεταδόθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel τις τηλεοπτικές περιόδους 1989-1990 (στο δεύτερο μισό της σεζόν), 1990-1991 και 1991-1992, ενώ ήταν μία από τις πρώτες σειρές που προβλήθηκαν στη νεοσύστατη τότε ιδιωτική τηλεόραση.

Η σειρά, σε σενάριο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης.

Πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) και η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) – η οποία ήταν η ανύπαντρη μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Μίνα Αδαμάκη: “Δεν αντέχω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες”

Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται πλέον ως ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Παρόλα αυτά, η Μίνα Αδαμάκη είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις πως δεν της άρεσε να βλέπει τις “Τρεις Χάριτες”.

“Δεν μ’ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου, αισθάνομαι φρικτά. Λέω “ποια είναι αυτή και πώς είμαι έτσι”. Δεν βλέπω ποτέ. Δεν το αντέχω. Για να δω τον εαυτό μου στις “Τρεις Χάριτες” πέρασαν πολλά επεισόδια. Και είπα “δεν γίνεται, πρέπει να το δω, για να δω μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι”. Και ευτυχώς που το είπα εγκαίρως, γιατί είδα ότι ήταν λίγο υπερβολικό”, είχε πει σε συνεντεύξεις της η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είχε μεγάλη καριέρα και στο θέατρο.

1. Ρίκο Ρίκο Ρίκοκο

2. Η Ειρήνη στο μπαρ

3. “Είμαι το Gasoline”

4. Το προξενιό της Ειρήνης

5. Η Ειρήνη στον ψυχολόγο

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΕλέφαντες ήπιαν ποτά που άφησαν χωρικοί στη ζούγκλα, μέθυσαν κι έπεσαν τύφλα για ύπνο
Επόμενο άρθροΕπεισοδιακή εκπομπή για τη Νικολούλη με τηλεφώνημα για βόμβα και απειλές στον αέρα