Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συναυλία σήμερα Παρασκευή (19/8) στο Παλαιό Φρούριο, αλλά όπως ενημέρωσε τους φαν του μέσω Instagram το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) η συναυλία ακυρώνεται.

Μάλιστα, εξήγησε τους λόγους μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της Αρχαιολογίας της Κέρκυρας, η οποία επιτρέπει «κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στο χώρο του Παλαιού Φρουρίου» και τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά.

«Φίλοι μου στην Κέρκυρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, επικοινωνώ μαζί σας από την όμορφη πόλης της Κέρκυρας και θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη ματαίωση της συναυλίας μου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Δυστυχώς, η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν συνήδε με την ιστορικότητα του χώρου. Προφανώς, η Αρχαιολογία ενεργεί με όλως περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, επιτρέποντας κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στον χώρο του Παλαιού Φρουρίου.

Η απόρριψη της αίτησής μας, μας κοινοποιήθηκε μόλις χθες, 17 Αυγούστου 2022 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Δεν περίμενα ποτέ ότι το κοινό της Κέρκυρας θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από την Κυρία Αρχαιολογία. Βέβαια, Κερκυραίοι φίλοι, μας ενημέρωσαν ότι δεν είμαστε μόνο εμείς θύματα της νοοτροπίας της Αρχαιολογίας Κέρκυρας. Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει την ανάλογη νομική αντιμετώπιση.

Στους χιλιάδες φίλους μου που έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια, όπου βεβαίως θα τους επιστραφούν άμεσα τα χρήματά τους, υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι μαζί τους», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΈμαθε ότι έχει καρκίνο, του ζήτησε να χωρίσουν κι εκείνος της έκανε πρόταση γάμου!
Επόμενο άρθροΠιλότοι αποκοιμήθηκαν σε πτήση στα 37.000 πόδια! Πώς ξύπνησαν και προσγείωσαν το αεροπλάνο