Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν όσοι συστηματικά παρατούν ζώα σε οικόπεδα, χωράφια, κεντρικούς δρόμους, στο βουνό ή και στα σκουπίδια. Θα βρουν νέα μέρη για να ξεφορτωθούν ένα ζώο που τους… περισσεύει και δεν θα σπαταλήσουν την παραμικρή ενέργεια για να του εξασφαλίσουν έστω μια στέγη όπου θα το αγαπούν και θα το προσέχουν.

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ «εγκατάλειψη σκύλων« γυρίστηκε στη Ραφήνα. Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Πήγασος, κάποιος ασυνείδητος παράτησε ένα κουτάβι μέσα σε καρότσι στο πίσω πάρκινγκ, πιθανόν γνωρίζοντας ότι εκεί δεν υπάρχουν κάμερες…

«Κάποιος ασυνείδητος στον Σκλαβενίτη Ραφηνας πριν δύο μέρες και σήμερα εγκαταλείπει ένα ένα κουτάβι μέσα σε καρότσι στο πίσω πάρκινγκ που δεν έχει κάμερες. Όποιος έχει δει κάτι σας παρακαλούμε δώστε μας πληροφορίες ακόμα και ανώνυμα. Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα και αν θέλετε να κρατήσετε την ανωνυμία σας θα το σεβαστούμε.

Όποιος ξέρει αν έχει γεννήσει σκυλίτσα ημιαιμα λυκακια μιλήστε. Είναι κρίμα για τα μωρά και ο υπεύθυνος πρέπει να τιμωρηθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα για φέτος: Καναδοί πλήρωσαν 400 ευρώ στη Μύκονο για 12 στρείδια και δύο ποτά
Επόμενο άρθροiPhone vs Android: Ποια είναι τα 15 δημοφιλέστερα smartphones του 2023