Ο Ηλίας Ψινάκης νοικιάζει τη βίλα των 1.000 τετραγωνικών που διαθέτει στον Νέο Βουτζά. Ο γνωστός μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνος έχει αφιερώσει χρόνο και χρήματα για να την διαμορφώσει και τώρα ψάχνει ενοικιαστές, μέσω της πλατφόρμας Airbmb.

Η σχετική αγγελία, στην οποία γίνονται και τα γυρίσματα της διαδικτυακής εκπομπής του γνωστού μάνατζερ με τίτλο «Γηροκομείο», βρίσκεται αναρτημένη σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Από εκεί μπορεί κανείς να διαπιστώσει το κόστος αλλά και τις παροχές του σπιτιού.


Το κόστος για να μπορέσει κάποιος να περάσει ένα βράδυ σε αυτή ανέρχεται στα 2.200 ευρώ. Ωστόσο, οι ελάχιστες ημέρες που μπορεί να κλείσει κάποιος διαμονή στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη είναι τρεις, επομένως το κόστος ανεβαίνει αυτομάτως στις 6.600 ευρώ.

Βέβαια, εκτός από το ποσό της ενοικίασης, υπάρχει και το κόστος καθαρισμού του σπιτιού, το οποίο ανέρχεται στα 1.118 ευρώ για τρία βράδια και οι φόροι που ανέρχονται στα 1.852 ευρώ για τρία βράδια. Έτσι, αν θέλει κάποιος να περάσει μερικές ημέρες στο πολυτελές ακίνητο, το τελικό ποσό που θα πληρώσει είναι 9.570 ευρώ.

Στην περιγραφή του σπιτιού αναφέρεται ότι πρόκειται για μια βίλα που την διακατέχει ο φωτεινός λευκός μινιμαλισμός, με εμφανή τα στοιχεία της αρχαίας αιγιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Το πολυτελές σπίτι διαθέτει πισίνα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και χώρο για barbeque.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΤο τροχαίο του 1,1 εκατομμυρίου: Bentley πήρε αμπάριζα Ferrari, Rolls Royce, Aston Martin και Porsche
Επόμενο άρθροΞεκινούν από τη Δευτέρα τα νέα δρομολόγια λεωφορείων για Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Γραμματικό & Βαρνάβα