Γράφει η Σοφία Κατσίγιαννη (υποψήφια βουλεύτρια Ανατολικής Αττική με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης στον δήμο Διονύσου)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν μια αφορμή να «γνωριστούμε» με όσους από σας δεν γνωριζόμαστε ήδη μέσα από την πολυετή θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είμαι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, μιας περιφέρειας στην όποια δεν είμαι περαστική για εκλογικούς σκοπούς, καθώς εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και να εργάζομαι.

Ταυτόχρονα, είμαι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος από το 2010 και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας & Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Διονύσου, όπως και αν. Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Χάρη στις ιδιότητες αυτές γνωρίζω από πρώτο χέρι όχι μόνο τα σημαντικά ζητήματα του συγκεκριμένου Δήμου αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής, καθώς ως άνθρωπος που έχω αποφασίσει να αφιερώσω τη ζωή μου στα κοινά, έχω ασχοληθεί εκτενώς με τα θέματα της περιοχής μας.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς, όταν η Ανατολική Αττική κρατάει «τα κλειδιά» της πρωτεύουσας. Στην περιφέρειά μας υπάρχει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το λιμάνι της Ραφήνας, το λιμάνι του Λαυρίου και ο βόρειος οδικός άξονας Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα οποιουδήποτε επισκέπτεται την Ελλάδα, η βιτρίνα της χώρας μας και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ως ενεργή επαγγελματίας, μητέρα και εκλεγμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τη θέληση να δουλέψω μεθοδικά και αποτελεσματικά, από τη μια για να πετυχαίνουμε μικρές αλλά σημαντικές νίκες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωή μας και από την άλλη, για να δώσω και τις μεγαλύτερες μάχες ώστε η Ανατολική Αττική να αποκτήσει την ανάπτυξη και την αναγνώριση που της αναλογεί και της αξίζει.

Να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τη δημιουργία ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, να αναβαθμίσουμε τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας, να βελτιώσουμε τις συγκοινωνίες μας που ακόμη και σήμερα έχουν αφημένες πολλές περιοχές στο έλεος του θεού και φυσικά να δημιουργήσουμε την επονομαζόμενη Βόρεια Ριβιέρα, που θα φέρει μια εκρηκτική τουριστική ανάπτυξη σε ολόκληρη την περιοχή μας.

Δώστε μου δύναμη από τη δύναμή σας με την ψήφο σας για να αγωνιστώ για όλα αυτά, για εσάς και για τα παιδιά μας. Ας ψηφίσουμε εποικοδομητικά, και όχι τιμωρητικά, επιλέγοντας ανθρώπους με όνειρα και όραμα για την περιφέρειά μας. Εγώ σάς υπόσχομαι ότι θα είμαι παρούσα καθημερινά, σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες.

Προηγούμενο άρθροΒούτηξε στο κενό από τον 8ο κρατώντας μια ομπρέλα και πέθανε στο ασθενοφόρο (δείτε βίντεο)
Επόμενο άρθροΓιάννης Μπουλέκος: Προσωπική μου δέσμευση η στήριξη στον Έλληνα παραγωγό