Απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι στο Yorkshire Dales το οποίο «αναζητά» πολλή αγάπη, σύμφωνα με την αγγελία πώλησής του, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον αφού βγήκε στην αγορά.

Το αγγλικό ακίνητο ανήκε σε έναν πρώην σηματοδότη και μπορεί να προσεγγιστεί είτε με γουρούνα είτε με 4×4. Δεν έχει τρεχούμενο νερό, ούτε και ηλεκτρισμό. Αναζητείται αγοραστής από το 2022.

 x

«Ποτέ δεν ξαναείχαμε κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Darren Spratt, της μεσιτικής εταιρείας Fisher Hopper, η οποία έχει αναλάβει την αγοραπωλησία.

Η αρχική τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης για την «ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανακαίνισης», όπως περιγράφεται το ακίνητο, ήταν 300.000 λίρες. Παρά την προσοχή που τράβηξε, ωστόσο, ήταν περιορισμένο το ενδιαφέρον των αγοραστών και έτσι η τιμή έπεσε κατά 50.000 λίρες.

Το σπίτι είναι σε απομακρυσμένο σημείο, με τον πλησιέστερο δρόμο να είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου, ενώ το πιο κοντινό σινεμά στα 80 χιλιόμετρα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης μεταφέρει συχνά βαρέλια με νερό, ενώ ο ηλεκτρισμός παρέχεται από έναν ανεμόμυλο και μια γεννήτρια ντίζελ, σύμφωνα με την καταχώρηση, που περιγράφει το σπίτι ως ευκαιρία για την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών οραμάτων: από σπίτι μέχρι και καφετέρια. Ο Spratt δεν απέκλεισε την πιθανότητα να παρέχεται εμπειρία ανάλογη αυτών των AirBnB.

Οι θεάσεις της αγγελίας είναι πολλές, αλλά το μεσιτικό τονίζει πως θα χρειαστεί ένας αγοραστής «με κάποια εμπειρία, αλλά και χρήματα για να κάνει την ανακαίνηση».

«Πουλάμε συνηθισμένα σπίτια, αλλά μας αρέσει να πουλάμε ασυνήθιστα και απαιτητικά ακίνητα» αναφέρθηκε.

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΚεφάλι πρόβατου, πιλάφι με αίμα κι άλλα 9 ευρωπαϊκά πιάτα που δύσκολα θα δοκίμαζες
Επόμενο άρθροΜαρία Ρόζενθαλ: Η συγκλονιστική ιστορία της αποκεφαλισμένης και δαιμονισμένης μοναχής