Γράφει η Doctor Who

Κριός: Και δωσ’ του τα πάρτις και δωσ’ του οι ντι τζέις (αναφορά σε τραγούδι-ΣΤΑΘΜΟ που άλλαξε τη ροή στην ελληνική μουσική)

Σας χάρισαν διακοπάρες σε εξωτικό νησί, όλα πληρωμένα, τα ποτά, τα ξενύχτια, τα μασάζ, χωρίς καθόλου υποχρεώσεις. Αράζετε, κυριολεκτικά τσάμπα μάγκες, δροσεροί και λουσάτοι από αιώρα σε ξαπλώστρα και τούμπαλιν. Σταμπάρετε ολάνθιστο μπουμπούκι να σας κοιτά με λάγνο βλέμμα, καθισμένο στο ξύλινο μπαρ και οδεύετε για να κεράσετε κοκτέιλ καρύδα και τσουυυπ σκάει @ σύντροφος και τα κάνει όλα ώπα. Ουπς, κάποιοι είχατε και γκόμεν@ στο σπίτι.

Ταύρος: Αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη

Έχετε ξεμείνει οι τελευταίοι των Μοϊκανών στην Αθήνα. Βράζετε από μιζέρια και πλήξη και όχι, δεν είναι μόνο λόγω καύσωνα. Βάζετε τζι-πι-ες να πάτε στην κωλοδουλειά από κάτι κωλόστενα για να γλιτώσετε 45 δευτερόλεπτα και σιχτιρίζετε που τελικά κάνετε κύκλους. Και πάνω στην αυτολύπηση, πού να δείτε το στοπ και παίρνετε σβάρνα έναν καημένο. Σηκώνεται, ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας και σεις βιώνετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Να το, το άρλεκιν παιδιά.

Δίδυμοι: Ερωτικά, βαρέα κι ανθυγιεινά

Σάββατο σήμερα και τι κι αν έχετε βγει όοολες τις προηγούμενες μέρες, αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο για να γυρίσετε 8 το πρωί. Ανοίγετε ατζέντα και προσπαθείτε να θυμηθείτε αν είδατε το μωράκι νο1 Δευτέρα και Τετάρτη, αν πήγατε Πέμπτη για φαγητό με το μωράκι νο2 κι αν κάνατε μπαρότσαρκα Παρασκευή με το μωράκι νο3. Και τελικά, σήμερα μήπως να πάρετε το μωράκι νο4 που έχετε να το δείτε και μια βδομάδα; Συνιστώ βιταμίνες και ανοσοενισχυτικά, γιατί ένα κορμί το ‘χετε, πόσο να αντέξει το δόλιο.

Καρκίνος: Προσοχή, σκληρές εικόνες

Είστε σε ονειρική αμμουδερή παραλία ντάλα Αυγούστου. Φοράτε ένα μεταξωτό παρεό/καφτάνι/πουκάμισο/φορέστε κάτι τελοσπάντων και το αεράκι σάς ανεμίζει τα μαλλιά. Εντοπίζετε το αντικείμενο του πόθου σας, με το οποίο θέλετε να κάνετε παιδιά. Επιστρατεύετε όλο τον αισθησιασμό σας και τρέχετε σε σλόου μόσιον, επιπέδου μπέιγουοτς, προς το μέρος του. Το «ένα πρωινό» έχει ξεκινήσει να παίζει στο μπακγκράουντ κι είστε τόσο μαγεμένοι που δεν βλέπετε την πέτρα. Την πέτρα, ΡΕ ταγάρια, την πέτρα.

Λέων: Γιάγκος Δράκος από τα Λιντλ

Χάλια τα οικονομικά εφέτο και ο δρόμος δείχνει διακοπές στο χωριό. Φορτώνετε το αυτοκίνητο λες και φεύγετε μετανάστης στο εξωτερικό, γιατί όλοι ξέρουν πως χωρίς τα πράντα παπούτσια δεν κάνει κράτηση ο κυρ Θόδωρας στην ταβέρνα. Στολίζεστε για τον Σκορπιό στη Μύκονο και κατεβαίνετε για ένα χαλαρό αρνίσιο παϊδάκι. Κι εκεί που υψώνετε το ποτήρι με το τσίπουρο προφέροντας «α σαντέ» σε κάτι τουρίστες/τριες δίπλα ως μεγαλογαιοκτήμονας που ΔΕΝ είστε, σας πέφτει τζατζίκι στο λινό πανωφόρι και αρχίζετε πάλι τα «γαλλικά». Έλα, ντάξει, κοπείτε μόνοι σας.

Παρθένος: Καλοκαιρινός ντουβρουτζάς

Μα τι νύχτα κι αυτή! Η ώρα είναι 6 το άγριο χάραμα και γυρίζετε σπίτι μετά από μια ξέφρενη βραδιά με τους καρδιακούς σας φίλους. Ποιος τους θέλει τ@ς γκόμεν@ς μωρέ; Δίπλα σας περπατάει σε οχτάρια ο πιο κοντινός σας άνθρωπος σ’ ολάκερο τον πλανήτη. Και κει, μεταξύ πλατύσκαλου κ εξώπορτας, ακούτε: «Παρθένε μου (το πιάσατε το αστείο ε;), τραβάω κρυφή καψούρα μαζί σου εδώ και 10 χρόνια». Να ‘ναι το ποτό; Να ‘ναι η αναβροχιά; Τι άκουσαν τα αυτιά σας; Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο από τις «Οικογενειακές ιστορίες».

Ζυγός: Το «δις εξαμαρτείν» ξέρετε τι δεν είναι

Γυρίζετε σπίτι αγκαλιά με 26 σακούλες πατατάκια, δρακουλίνια κι άλλα υγιεινά εδέσματα, έτοιμοι να δείτε μέχρι τα ξημερώματα νέτφλιξ, διερωτώμενοι πότε θα σας βρει αυτός ο ασυγκράτητος έρωτας που θα σας ξεκουνήσει από τον καναπέ, τώρα που η καρδιά σας είναι καθαρή και σεις απαλλαγμένοι από πάθη. Και σκάει μήνυμα από την πρώην αμαρτωλή σχέση που σας κατακεράτωσε: «Θέλω να σε δω, να έρθω από κει;». «Βεβαίως, ψυχούλα μου», απαντάτε, καθώς τα δόντια σας έχουν γεμίσει πακοτίνια. Ε άι σιχτίρ, σας αξίζουν όλα.

Σκορπιός: Πού πας χαζογελώντας, καημένε;

Φρεσκοζευγαρωμένοι, αποφασίζετε να πάρετε τη δίμηνη σχέση στο νησί μαζί με όλη την παλιοπαρέα και τους «δορυφόρους» που σκάνε πάντα ακάλεστοι τελευταία στιγμή. Βόλτες στα σοκάκια πιασμένοι χέρι-χέρι, καμαρώνετε λες κι έχετε κάνει κάποιο κατόρθωμα που βρήκατε γκόμεν@. Κάθεστε για φαγητό όλοι, σε τραπέζι γάμου και το νέο αμόρε αρχίζει τα χαχαχου και τα χαχαχα με άκρως ερωτική διάθεση, με τη διπλανή καρέκλα. Δεν ξέρω αν πρέπει να ευγνωμονείτε που το πήρατε πρέφα νωρίς ή να αρχίσετε τους ψαλμούς κατακαλόκαιρο.

Τοξότης: Πιο καλή η μοναξιά

Επιτέλους, επτά μέρες ακόμα για το ταξίδι στο Μπαλί που κανονίζατε εδώ κι έναν χρόνο με τους κολλητούς φίλους. Ποιος κρατιέται! Και ξαφνικά, μαλλιοτραβιέται η μία με την αδερφική φίλη και δεν μπορεί να φύγει έτσι, ανακαλείται η άδεια του άλλου λόγω αλλαγών στην εταιρεία και ο τρίτος είναι στα χωρίσματα, που, θεωρητικά, παντρεύεται τον Οκτώβρη. Καταρρέει το όνειρο, αλλά δεν έχετε κουράγιο να ασχοληθείτε με κανενός το δράμα. Σας χάλασε τετράκλινη σουίτα πάνω στο κύμα, για πάρτη σας, δηλαδή; Δεν κατάλαβα.

Αιγόκερως: Ποιος θα του το πει;

Αααχ έφτασε κι ο Αύγουστος, ευκαιρία να αδειάσει η Αθήνα να κάνετε και καμιά δουλειά γρήγορα και χωρίς κίνηση. Ποιος τις θέλει τις διακοπές μωρέ; Οι διακοπές είναι για τους αδύναμους. Και σιγά που δηλώνουν όλοι κατακουρασμένοι και εξαντλημένοι. Πόσο δούλεψαν δηλαδή; Έχει δει κανείς εσάς που βαράτε 12ωρα τις καλές μέρες; Τι πάθατε δηλαδή εσείς; Κι ένα κάρο φίλους έχετε, απλά έχετε να βρεθείτε 5 μήνες, και σεξ κάνατε, θυμάστε, πρέπει να ήταν Γενάρης, γιατί είχε χιονιά. Όλα τέλεια είναι, μια χαρά, γαμώ.

Υδροχόος: Παλιά μου τέχνη, κόσκινο

Ως γνήσιος οπαδός της φύσης και του εναλλακτικού τουρισμού, βρίσκεστε σε ειδυλλιακή αμμουδιά, ξεχασμένη από τον Θεό, για να καθαρίσετε τα βουλωμένα σας τσάκρα και να ξεδιαλύνετε τα αισθηματικά σας που έχουν γίνει κώλος. Καθώς προσπαθείτε μάταια να στήσετε τη σκηνή και έχετε θυμηθεί όλες τις βρισιές που έχετε μάθει από τα 5, ακούτε «να βοηθήσω;». Η θέα του ονειρεμένου πλάσματος που αντικρίζετε, σας κάνει να μονολογείτε μέσα από τα δόντια σας «υποτίθεται ότι δεν θα γνώριζα άνθρωπο» και το μέσα σας γελάει, γιατί το μέσα σας ξέρει.

Ιχθύς: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Όχι αγάααπη μου, δεν δουλεύατε εσείς όλον τον χρόνο για να χαλάσετε μια περιουσία για πέντε μέρες σε ελληνικό νησί, μένοντας σε τρώγλη και τρώγοντας σουβλάκια. Είστε και κοσμογυρισμένα παιδιά, θα πάρετε το ταίρι και θα πάτε εξωτερικό. Τι καλύτερο από βόλτες στα Ηλύσια Πεδία και άπερολ (γιατί δεν είστε και τίποτα πλεμπαίοι) κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, Αύγουστο μήνα; Τι κι αν έχετε πάθει ηλίαση από τα 40άρια που κατακαίνε την Ευρώπη; Εσείς νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Χαλάλι.

Προηγούμενο άρθροΔρομέας έτρεξε 106 μαραθώνιους σε 106 μέρες για να βοηθήσει πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΈρχεται μίνι καύσωνας με 42άρια και αυξημένο κίνδυνο για πυρκαγιές