Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι στον Διόνυσο που έγινε στόχος διαρρηκτών με τη λεία να περιλαμβάνει περισσότερα από 120.000 ευρώ, λίρες και χρυσαφικά έφερε στη δημοσιότητα το MEGA το πρωί της Τρίτης.

Στο βίντεο φαίνονται οι διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι και να το ψάχνουν εξονυχιστικά αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Την καταγγελία για τη διάρρηξη έκανε το πρωί της Κυριακής ο 46χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στον Διόνυσο. Όπως είπε στους αστυνομικούς άγνωστοι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του, πιθανότατα μέσω της παραβίασης πόρτας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικήματος και ενώνει τον κάτω με τον πάνω όροφο, ο οποίος είναι ακόμη υπό κατασκευή.

Οι διαρρήκτες αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από ντουλάπα δωματίου, το οποίο ήταν πακτωμένο και περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, τιμαλφή αξίας 6.000 ευρώ και πέντε χρυσές λύρες συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, από το δωμάτιο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ, τιμαλφή συνολικής αξίας 87.000 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες. Από την αποθήκη της οικίας αφαίρεσαν μια τσάντα πλάτης, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνολική ζημία σε μετρητά ανέρχεται σε 29.300 ευρώ, σε τιμαλφή στα 93.000 ευρώ και σε χρυσές λίρες στα 2.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως το σπίτι φυλασσόταν ωστόσο ο φύλακας ο οποίος βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του, δεν αντιλήφθηκε το συμβάν.

ΠΗΓΗmegatv.com
Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στα Εξάρχεια με το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό σε αποχέτευση – Πού στρέφονται οι έρευνες
Επόμενο άρθροΤο πιο ιδιαίτερο ξυπνητήρι στην ιστορία το έφτιαξαν οι Αρχαίοι Έλληνες