Συμμορία που «αρπάζει» πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια, έκλεψε το πολυτελές Land Rover του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διαπίστωσε το πρωί ότι το τζιπ είχε «εξαφανιστεί» και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας και οι δράστες το πήραν και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Άγνωστο με ποιο τρόπο κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου και να κλέψουν το αυτοκίνητο αν και διέθετε σύστημα συναγερμού.

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε την περιγραφή του αυτοκινήτου για να γίνουν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, όμως το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε. Αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν οι δράστες γνώριζαν και παρακολουθούσαν τον 32χρονο Ισπανό μεσοαμυντικό ή αν άρπαξαν το τζιπ χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν και νέα κατάθεση από τον Ρούμπεν Πέρεθ για να διαπιστώσουν αν το προηγούμενο διάστημα μέλη της συμμορίας τον παρακολουθούσαν προσπαθώντας να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να αρπάξουν το Land Rover.