Η Κέιτλιν Φούλερτον ήταν στο αμάξι μαζί με τον σύζυγό της τον Σέρχιο όταν ξαφνικά ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Κι έτσι ζήτησε στον άντρα της να σταματήσει σε ένα βενζινάδικο.

Αμέσως ο Σέρτζιο μπήκε σε ένα πρατήριο βενζίνης στο Μπίσλεϊ του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και η Κέιτλιν έτρεξε να πάει στο μπάνιο.

Μόλις 10 λεπτά μετά, η νεαρή γυναίκα είχε γεννήσει τον γιο τους.

«Προχωρούσαμε στον δρόμο κι ένιωσα λες και χρειάζεται να αρχίσω να σπρώχνω, σαν να θέλω να πάω στην πάω στην τουαλέτα» λέει η νεαρή μητέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ABC.

«Εξακολούθησα να νιώθω μια πίεση… και όταν σηκώθηκα, μου έσπασαν τα νερά» λέει η Κέιτλιν.

«Στη λεκάνη του βενζινάδικου, η Κέιτλιν άρχισε να έχει συσπάσεις και ήξερε πια ότι ο μικρούλης που είχε στην κοιλιά της κατέφτανε από στιγμή σε στιγμή.

Ως εκ θαύματος, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να γεννήσει εντελώς μόνη της.

Αφού γέννησε, άλλες γυναίκες στο μπάνιο ρώτησαν την Κέιτλιν εάν ήταν καλά κι εκείνη, απλά, τους ζήτησε να πάνε να ειδοποιήσουν τον άντρα της ότι μόλις είχε γεννήσει.

«Μιλούσα στο τηλέφωνο και 10 λεπτά μετά, ήρθε μια γυναίκαι και μου είπε: Ε, η γυναίκα σου μόλις γέννησε και εγώ είπα: Τι! Αλήθεια;» λέει ο Σέρτζιο για το απίστευτο περιστατικό.

@mancerakaitlynYou wouldn’t believe it, unless you saw it happening. 😅 YT: The Mancera Family #naturalbirth #laboranddelivery #part2 #DontSpillChallenge #fypシ

♬ chicken tikka – hannah

«Απλά, δεν μπορούσα να το πιστέψω!» παραδέχεται ο νεαρός άντρας.

Σε λίγο κατέφτασε το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη μαμά με το νεογέννητο μωρό της, για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τόσο η Κέιτλιν όσο και ο μικρός γιος της είναι καλά στην υγεία τους, με την ευτυχισμένη μαμά συχνά να ανεβάζει βίντεο με το μωρό και τον μεγαλύτερο αδερφό του στα social media.

Το βίντεο με την απίστευτη γέννηση του μικρούλη Κάλιχαν έχει γίνει viral στο TikTok, έχοντας μαζέψει ήδη πάνω από 20 εκατ. views.