Μπορεί να έχει τύχει και σε σένα. Να φτάσεις μέχρι το σούπερ μάρκετ και να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις πάνω σου ένα κέρμα για να ξεκλειδώσεις το καρότσι, που χρειάζεσαι για να βάλεις τα ψώνια σου.

Ένα βίντεο στο TikTok, λοιπόν, ήρθε για να μας λύσει τα χέρια. Σε αυτό είδαμε ένα έξυπνο κόλπο, ένα life hack, που φαίνεται πως άρεσε πολύ στους χρήστες της πλατφόρμας. Στο εν λόγω κόλπο είδαμε μια γυναίκα να χρησιμοποιεί δύο εναλλακτικά αντικείμενα για να απελευθερώσει το καροτσάκι.

Το πρώτο ήταν μια μπατονέτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να σπρώξεις την μπατονέτα στην υποδοχή για τα κέρματα και η λαβή θα θα ξεκλειδώσει, επιτρέποντάς σου να βγάλεις εύκολα το καρότσι και να κάνεις τα ψώνια σου. Βέβαια, αν και το κόλπο λειτουργεί εξαιρετικά, είναι κάπως δύσκολο να κυκλοφορούμε πάντα με μια μπατονέτα στις τσέπες μας. Έτσι, κάτω από το βίντεο στο TikTok υπήρχαν αρκετά σαρκαστικά σχόλια που έγραφαν «ω ναι, έχω πάντα μαζί μου μια μπατονέτα».

Για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, η δημιουργός του βίντεο αποκάλυψε ότι μπορείς επίσης να κάνεις το ίδιο ακριβώς κόλπο χρησιμοποιώντας το κλειδί της εξώπορτάς σου. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Δεν έχετε κέρματα για το καροτσάκι; Μην ανησυχείτε πια, γιατί οι μπατονέτες ή τα κλειδιά θα κάνουν επίσης τη δουλειά!».

@tiger_lee_uk No coins for trolley?Worry no more coz Q-tips or Key will do the job too 🤭😱 #cottonswab #qtips #key #trolleyhack #trolley #hack #hacks #momhack #momhacks #lifehack #lifehacks #tiktokhacks #hacksoflife #wow #amazing #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #tiger_lee_uk ♬ LOONEY TUNES PART 2 – Cavendish

ΠΗΓΗgazzetta.gr
Προηγούμενο άρθροΜητέρα και πατριός βίαζαν τη 15χρονη κόρη τους γιατί «είναι πιο ασφαλές από το σεξ με αγνώστους»!
Επόμενο άρθροΔράση από τον δήμο Μαραθώνος για μαζικές στειρώσεις αδέσποτων γατιών