Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του αναδιπλούμενου τηλεφώνου της, Mix Fold 2, στη σκηνή έφτασε το CyberOne με το παρατσούκλι “Metal Bro” για να δώσει ένα λουλούδι στον CEO της εταιρίας, Lei Jun.

Το ρομπότ έχει ύψος 1.77m και ζυγίζει 52 κιλά. Περπατά αυτόνομα και διαθέτει για πρόσωπο μία οθόνη OLED. “Βλέπει” τον κόσμο στις τρεις διαστάσεις του και ακούει μέσω δύο μικροφώνων, αναγνωρίζοντας 85 τύπους περιβαλλοντικών ήχων και 45 συναισθηματικές καταστάσεις του ανθρώπου.

Διαθέτει 13 αρθρώσεις οι οποίες ανταποκρίνονται μέσα σε 0.5 milliseconds. Ο άνω κορμός του έχει ισχύ 30Nm και μπορεί να χειριστεί λεπτεπίλεπτα αντικείμενα με 1Nm. Τα πόδια του δίνουν άμεση ισχύ 300Nm.

Η τιμή του CyberOne ξεκινά από τα $89.000, ενώ υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω βελτίωση στο μέλλον.

Με τον AI πυρήνα του και ένα ανθρωποειδές πλαίσιο πλήρους μεγέθους, θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του μελλοντικού τεχνολογικού οικοσυστήματος της Xiaomi για νέες καινοτομίες για την εταιρία. Οι AI και τεχνολογικές δυνατότητες αναπτύχθηκαν όλες από το Xiaomi Robotics Lab. Έχουμε επενδύσει βαριά στην Έρευνα και Ανάπτυξη διαφόρων τομέων συμπεριλαμβανομένων του software, του hardware και των καινοτόμων αλγορίθμων.

ΠΗΓΗunboxholics.com
Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στο Άργος με πολιτικό αεροσκάφος – Δεν απαντούσε κανείς στις κλήσεις
Επόμενο άρθροΤυφλοί ξαναβρήκαν την όρασή τους χάρη σε πειραματικό εμφύτευμα