Σειρά συναντήσεων στον Οργανισμό Αθήνας είχαν ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιάκωβος Αρμάος με την Πρόεδρο, κα Βιβή Μπάτσου και στελέχη του Οργανισμού.

Στις συναντήσεις, όπου συμμετείχε και η μελετήτρια, κα Έφη Καραθανάση, συζητήθηκαν πολεοδομικά θέματα του Δήμου, κυρίως των Δημοτικών Ενοτήτων Μαραθώνα και Νέας Μάκρης, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, εξετάστηκαν οι περιπτώσεις επιτάχυνσης και απεμπλοκής τους από τυχόν γραφειοκρατικές διαδικασίες και επικαιροποιήθηκαν για να αποσταλούν στο ΥΠΕΚΑ συγκεκριμένες προτάσεις.

Εκτενής αναφορά έγινε σε θέματα αλλαγής χρήσεων γης που δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των Δημοτικών μας κοινοτήτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για την αποδοχή του αιτήματος της αναβάθμισης του Δήμου Μαραθώνος ως κέντρο πολιτιστικού και τουριστικού προορισμού.

Η αποδοχή του αιτήματος και η ανάλογη πρόταση του Οργανισμού για το Ρυθμιστικό διασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες, αναγκαίες και ικανές, ώστε να μπορεί ο Δήμος μας να διεκδικήσει με επιτυχία κι άλλες χρηματοδοτήσεις για νέα σημαντικά αναπτυξιακά έργα!

Προηγούμενο άρθροΝερό ΕΥΔΑΠ πολύ σύντομα σε Βαρνάβα και Γραμματικό
Επόμενο άρθροΚέντρο Πρόληψης και Υγείας στον Μαραθώνα