Λάζαρος Καραούλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Msc Ψηφιακά Συστήματα
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ενωμένη Πολιτεία – Ιορδάνης Λουίζος
www.lazaroskaraoulis.gr

Νέα δεδομένα στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Μαραθώνος προστίθενται καθημερινά. Οι εφημερίδες φαίνεται να είναι το σταθερό μέσο προβολής των υποψηφίων, ενώ δυναμικά στην Μάχη έχει μπει το διαδίκτυο με τα  Social Media να έχουν την τιμητική τους και τέλος η Τηλεόραση όπου μέσα από τις εκπομπές της αναδεικνύει και προβάλλει αντίστοιχους υποψηφίους.

Όλα τα μέσα θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου οι συνδυασμοί να προβάλλουν τις προτάσεις τους ή τέλος πάντων ότι έχει ο καθένας τους! Δε λέω καλό είναι να βλέπουμε το όνομα του Μαραθώνα να ακούγεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά το θέμα είναι και με ποιον τρόπο γίνεται αυτή η προβολή.

Ο Μαραθώνας δεν είναι προϊόν και δεν μπορεί να χωρέσει μεταξύ σερβίτσιων και διαγωνισμών για 15.000 ευρώ σε μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές .

Ένας υποψήφιος Δήμαρχος κρίνεται τόσο από τους συνεργάτες που επιλέγει δίπλα του, όσο και από το πόσο τους υπολογίζει και στηρίζεται πάνω τους. Θεωρώ άδικο για τους υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ» οι οποίοι δεν σταύρωσαν κουβέντα στην τηλεοπτική εκπομπή ΜΙΛΑ της Τατιάνας Στεφανίδου, ενώ οι εκλεκτοί της καρδιάς του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ψινάκη, κ. Λιβαθηνός και κ. Μάλλης έκλεψαν, με παρέμβασή τους, αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

 Κανένα πρόγραμμα και κανένα σχέδιο για τον Μαραθώνα του 2019 δεν μας έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, και που να προλάβει άλλωστε μιας και είχε να πει πολλά για την πολυτάραχη ζωή του.

Η αυτοπροβολή που δεν συνοδεύεται από σχέδιο και  από όραμα για τον Μαραθώνα του αύριο δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

«Η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει κάτι νέο πίσω από ρεκλάμες και τα επικοινωνιακά κατασκευάσματα. Νέο σημαίνει νέα ατζέντα, νέος λόγος, νέα αντίληψη και νέα κουλτούρα. Αν θέλουμε νέες φατσούλες για να κουβαλήσουν στις πλάτες τους το παρελθόν (Δημάρχων του χτες), καλύτερα να κάνουν μπότοξ.» Εμείς ως νέα γενιά δεν έχουμε να απολογηθούμε για το παρελθόν. Εμείς όμως θα απολογηθούμε για το μέλλον.

Αν επιλέγουμε με αυτά τα κριτήρια δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από απλοί τηλεθεατές, και εγώ πιστεύω ότι δεν θα κληθούμε να ψηφίσουμε παρουσιαστή αλλά Δήμαρχο και δημοτική ομάδα.

 

Προηγούμενο άρθροΑκόμα μια εθελοντική κοινωνική προσφορά δημότη μας
Επόμενο άρθροΠρώτο τραπέζι πίστα ή οι κυρίες της διπλανής πόρτας