Σημαντικές εξελίξεις που περιμένει αρκετός κόσμος ο οποίος κινείται ή θα ήθελε να κινείται με μέσα μεταφοράς ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Facebook ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Μαραθώνα, Τάσος Χρυσίνας.

Σύμφωνα με όσα έγραψε και μετά από επαφές με τον ΟΑΣΑ, το λεωφορείο 314 το οποίο θα έρθει στη Νέα Μάκρη, θα καλύπτει και την περιοχή της Ανατολής στο δρομολόγιό του.

Επιπλέον, το 310 που θα κάνει δρομολόγιο στο Γραμματικό, θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

 «Θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι οι συζητήσεις που είχα ξεκινήσει προ μηνών με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και τους συγκοινωνιολόγους του ΟΑΣΑ απέφεραν καρπούς!

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκινά το πρώτο δρομολόγιο του 310 από το Γραμματικό (Είχαμε πραγματοποιήσει δοκιμαστικό δρομολόγιο τον Ιανουάριο).

Επίσης στην τελευταία συνάντηση που είχα την 20 Απριλίου 2023 με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο μας, συζητήθηκε και το θέμα του λεωφορείου 314 το οποίο πρόκειται να έρθει στην Νέα Μάκρη και ζήτησα από τον διευθύνοντα σύμβουλο η διαδρομή να καλύψει και την Ανατολή Νέας Μάκρης όπου θα πραγματοποιηθεί και δοκιμαστικό δρομολόγιο!

Παράλληλα ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Μαραθώνος, η οποία θα καλύψει όλο τον Δήμο μας!

Προηγούμενο άρθροΜε μηχανική υποστήριξη η 39χρονη ερπετολογος – Πώς μπορεί να έφτασε η οχιά στο σχολείο
Επόμενο άρθροΤροχαίο με τραυματία στη Μαραθώνος – Αναποδογύρισε αυτοκίνητο