Μία απόπειρα ληστείας και μάλιστα θρασύτατη, με τον τραυματισμό ενός ιδιοκτήτη περιπτέρου, είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Μάκρη.

Λίγο μετά τις 12.30 κι ενώ ετοιμαζόταν να κλείσει, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που βρίσκεται στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο ύψος της Μωσαίου, είδε δύο άτομα να πλησιάζουν.

«Παράτησα τις κλειδαριές και τα λουκέτα και μπήκα μέσα για να τους εξυπηρετήσω, όταν ο ένας από τους δύο μου είπε ‘ληστεία, φέρε ό,τι λεφτά έχεις’. Θεωρώντας ότι έκαναν πλάκα απάντησα ‘να σας τα δώσω τώρα ή αργότερα’ και τότε είδα με την άκρη του ματιού μου ότι ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος όπλο», λέει το θύμα στη MP.

«Προσπάθησα να μπω μέσα και να τραβήξω την πόρτα που είναι ασφαλείας και με πρόλαβε ο ένας από τους δύο. Με χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι και μου το άνοιξε, με αποτέλεσμα να αρχίσω να φωνάζω. Αυτό με έσωσε γιατί τρόμαξαν και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πάρουν τίποτα από το περίπτερο».

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία η οποία ενήργησε πολύ γρήγορα και κατάφερε να εντοπίσει τους δύο δράστες στην οδό Θ. Καφετζή με αποτέλεσμα να τους περάσει χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό και αμφότεροι προέρχονται από άλλες περιοχές.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός στην Τουρκία: Σκύλος βρέθηκε ζωντανός μετά από 23 μέρες κάτω από τα ερείπια
Επόμενο άρθροΛέκκας: «Για 3 δευτερόλεπτα δεν σκοτώθηκαν όλοι οι επιβάτες»