Κείμενο: Κώστας Ζοργιός
Φωτογραφίες: Χρήστος Παπαλός

Ο θεσμός που έγινε… συνήθεια και δεν περνά χρονιά που να μην φιλοξενηθεί από την περιοχή μας, είχε και φέτος την τιμητική του. Συνολικά 58 ομάδες, η πλειοψηφία των οποίων από τα μέρη μας, αλλά κι αρκετές από άλλες περιοχές, συμμετείχαν στο τουρνουά Beach Volley Μάτι 2020 που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΜΑ το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου.

Η ατμόσφαιρα ήταν δεδομένα βαριά, μια και η ημερομηνία διεξαγωγής συνέπιπτε χρονικά με τη συμπλήρωση δύο ετών από την πυρκαγιά του 2018, ωστόσο οι 116 αθλητές που συμμετείχαν έστειλαν με τη σειρά τους μήνυμα ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Συμβολικά ίσως, την πρώτη θέση κατέκτησαν δύο παιδιά που ακόμη δεν έχουν τελειώσει το σχολείο, παραδίδοντας μαθήματα beach volley σε όλους.

Οι Πύρρος και Τόλης επικράτησαν στον τελικό των Παντελή και Γιώργου και έγιναν οι νεότεροι ηλικιακά νικητές του τουρνουά, καθώς αμφότεροι είναι 16 ετών.

Το μίνι μάρκετ «Μάτι» και η ψαροταβέρνα «Γοργόνα» φρόντισαν για τα δώρα των νικητών ενώ ο ΝΑΟΜΑ για την άψογη φιλοξενία των αθλητών και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Το επόμενο, σημαντικότατο ραντεβού δόθηκε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 29-30/08, όταν και θα διεξαχθεί το «3ο Τουρνουά Beach Volley Πάρις Κατσουλάκης». Στη μνήμη τόσο του αδικοχαμένου Πάρη όσο και των υπόλοιπων 101 ψυχών που μαρτύρησαν εκείνο το απόγευμα.

Φωτογραφίες από το τουρνουά Beach Volley Μάτι 2020