Σε μια περίοδο που η αγορά έχει συρρικνωθεί και η ανεργία εξακολουθεί να μαστίζει τους νέους (δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.), η παράταξη Δύναμη Ανάπτυξης με τον επικεφαλής της, υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέα Βασιλόπουλο φέρνει στην Αν. Αττική πολύ σημαντική δράση που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Αύρα» στη Ραφήνα, στις 30 Μαρτίου (από τις 11.00 π.μ. ως τις 18.00 μ.μ.).

Η JobDay, όπως ονομάζεται, έρχεται για πρώτη φορά στην Ανατολική Αττική, για να δώσει την ευκαιρία σε νέους της περιοχής που αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό, ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα για τις υπό στελέχωση θέσεις.

Στην ημερίδα αυτή θα δώσουν το «παρών» επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας, όπως είναι για παράδειγμα η εστίαση, ο τουρισμός, το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία φαρμάκου κ.α.

Εκτός από τη γνωριμία των νέων με τις επιχειρήσεις, η δράση που θα έχει ως βασικό μήνυμα το «Δούλεψε στην Πόλη σου», θα περιλαμβάνει workshops και συνεντεύξεις.

Οι επισκέπτες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα:

-Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν.

-Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για το πώς μπορούν να βελτιωθούν επαγγελματικά, να αναπτυχθούν, να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

-Να μιλήσουν με εξειδικευμένα άτομα για το πώς συντάσσεται ένα καλό βιογραφικό σημείωμα και ποιες είναι οι βέλτιστες αλλαγές που μπορούν να γίνουν στο δικό τους CV, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δράση θα προσφέρουν σε όλους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας και να δώσουν έτσι ώθηση στην καριέρα τους.

Μιλώντας στη MP για την JobDay Ανατολικής Αττικής, ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος σχολιάζει ότι «προχωράμε δυναμικά και βάζουμε τις βάσεις για τη λύση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας, βοηθώντας τους νέους που αναζητούν εργασία, να συντάξουν σωστά το βιογραφικό τους, να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με δεκάδες επιχειρήσεις, που θα βρίσκονται στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Avra για σύντομες συνεντεύξεις μαζί τους.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μου που συμβάλλουν στη διοργάνωση αυτής της ημερίδας και ειδικότερα στον Σάββα Ιωαννίδη, γνωστό επιχειρηματία και μέλος των Εμπορικών Συλλόγων Ραφήνας και Αρτέμιδας».

Η είσοδος στην JobDay θα είναι ελεύθερη για όλους.

Προηγούμενο άρθροΗ γραμματέας των 300 δολαρίων που μετέτρεψε τα λάθη της σε εταιρεία εκατομμυρίων
Επόμενο άρθροPetstories: Ο ταλαιπωρημένος Βίκτωρας και η Κατερίνα