Ένα ελικόπτερο που μετέφερε μια ανθρώπινη καρδιά για μεταμόσχευση, προσέκρουσε στο ελικοδρόμιο του νοσοκομείου που έπρεπε να την παραδώσει, στην Καλιφόρνια.

Βίντεο από το Keck Hospital στο Λος Άντζελες δείχνει το νοσοκομειακό ελικόπτερο πεσμένο στο πλάι, με την ουρά του να κρέμεται από την ταράτσα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο πιλότος τραυματίστηκε ελαφρά από την πρόσκρουση ενώ οι άλλοι δύο επιβάτες βγήκαν από το ελικόπτερο σώοι και αβλαβείς.

Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή και παρά την επικίνδυνη κατάληξη του ελικοπτέρου, η αερομεταφορά είχε αίσιο τέλος αφού η καρδιά ανακτήθηκε άθικτη από τους πυροσβέστες και παραδόθηκε στους γιατρούς για την μεταμόσχευση.

Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η δωρεά καρδιάς έφτασε στον αποδέκτη της που λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας πως το κρίσιμο χειρουργείο είχε ήδη ξεκινήσει.

Από την πρόσκρουση στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος από το νοσοκομείο, ούτε προκλήθηκαν προβλήματα στην λειτουργία των μονάδων στους υψηλότερους ορόφους του κτηρίου.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εθνικών Μεταφορών και Αεροπλοΐας ερευνά τις συνθήκες της πρόσκρουσης.

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΤο ζευγάρι της BioNTech που είναι πίσω από το εμβόλιο – Γιατί τους χαρακτηρίζουν «dream team»
Επόμενο άρθροΦρίκη στη Νέα Υόρκη: Βρήκαν σε δρομάκι δύο νεκρά μωρά τυλιγμένα σε χαρτιά